2015-08-19 22:48:52
Φωτογραφία για Δυο δωρεάν εφαρμογές αν διαθέτετε μια IP κάμερα
Στο ios θα βρείτε δεκάδες εφαρμογές για να διαχειρίζεστε αν διαθέτετε μια IP κάμερα αλλά εδώ και χρόνια ξεχωρίζω δυο οι οποίες είναι δωρεάν και ταχύτατες με συνεχόμενες αναβαθμίσεις.

..  

Baby Monitor for IP Camera

Η Baby Monitor for IP Camera είναι μια καλοσχεδιασμένη εφαρμογή με πολλά χαρακτηριστικά που θα σας εντυπωσιάσει αν δεν την έχετε ξανά κατεβάσει.

Μπορείτε να χειρίζεστε την κάμερα σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, να ακούτε τι γίνεται στον χώρο που εποπτεύεται από απόσταση αλλά και να μιλήσετε εσείς από το iphone και να ακουστείτε στην κάμερα.

Επίσης διαθέτει όλες τις ρυθμίσεις για την εικόνα και τον ήχο αλλά και δυνατότητα να αποθανατίσετε μια εικόνα η να καταγράψετε ένα video στην συσκευή σας χωρίς να πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο χάρη στην κωδικοποίηση του.

Την εφαρμογή θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.

CamViewer for IP Webcams 


 Η CamViewer for IP Webcams είναι πιο απλή στον σχεδιασμό της με τα χαρακτηριστικά του ήχου και της καταγραφής να μην είναι δωρεάν και να πρέπει να γίνει αγορά μέσα από την εφαρμογή αλλά αξίζει να την έχετε για την IP σας κάμερα αφού μπορείτε να χειρίζεστε την κάμερα με τόση ευκολία αγγίζοντας απλός την οθόνη στο σημείο που θέλετε να δείτε δεξιά αριστερά πάνω η κάτω.

Και σε αυτή την εφαρμογή μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις στην εικόνα αλλά αν θέλετε να προσθέσετε και κλείδωμα ασφαλείας ακόμη και με το touch ID

Τη CamViewer for IP Webcams θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ

 

 
 
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ