2015-08-19 22:18:18
Φωτογραφία για Η κυβέρνηση επιδεικνύει τις εγκαταστάσεις προσφύγων στον Ελαιώνα [πηοτοσ]
Ενώ χιλιάδες παράτυποι μετανάστες βρίσκονται στοιβαγμένοι... στα νησιά του Αιγαίου, η κυβέρνηση άνοιξε για τα ΜΜΕ τις εγκαταστάσεις στον Ελαιώνα, όπου φιλοξενούνται μετανάστες και πρόσφυγε.

Η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση και τον υπουργό Επικρατειας Αλέκο Φλαμπουράρη, παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου, το έργο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό ζήτημα, που πλήττει τη χώρα.

Η καινούργια καθημερινότητα στο Κέντρο Φιλοξενίας στον Ελαιώνα για τους 170 παράτυπους μετανάστες ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής, όταν και πραγματοποιήθηκε η μετεγκατάστασή τους από το Πεδίον του Αρεως.

Ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας από τον Ελαιώνα, τόνισε πως «η Ελλάδα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανθρωπιστικές ανάγκες που υπάρχουν και να αποδείξει στην Ε.Ε, που τελευταία δεν φέρεται καλά στην χώρα, πως οι Ελληνες μπορούν να κάνουν θαύματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι χώροι στο εσωτερικό των κοντέινερ έχουν πλήρως επιπλωθεί, διαθέτουν κλιματιστικό, ενώ αναμένεται να έχουν και wifi, όπως έκανε γνωστό εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας που βρέθηκε στον καταυλισμό.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ