2015-08-21 14:03:43
Φωτογραφία για Θεοδωράκης για ΣΥΡΙΖΑ:  Ανοιχτά σύνορα, ανοιχτές φυλακές και άδεια ταμεία
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε νωρίτερα το μεσημέρι ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια της οποίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οδηγεί τη χώρα σε εκλογές διαλυμένη, καθώς η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτά σύνορα, ανοιχτές φυλακές και άδεια ταμεία.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή του, αφού μπορούσε να κυβερνήσει από τη στιγμή που τα κόμματα της αντιπολίτευσης έδιναν την ανοχή τους και οι εκλογές θα έπρεπε να διεξαχθούν με νέο εκλογικό νομό, με μικρότερες περιφέρειες και χωρίς το μπόνους των 50 εδρών.

«Εκλογές το συντομότερο δυνατόν, αλλά με σεβασμό στο Σύνταγμα» υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης και τάχθηκε υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας, λέγοντας ότι η χώρα έχει τόσο μεγάλα προβλήματα που δεν αντέχει ένα μόνο κόμμα.

Σχετικά με το τι θα κάνει το Ποτάμι με τη διερευνητική εντολή, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι το Σύνταγμα είναι σεβαστό και θα πρέπει όταν παίρνει ένα κόμμα εντολή να προσπαθήσει να την εξαντλήσει.

"Το όριο είναι ο ουρανός, δεν έχουμε βάλει όριο στα ποσοστά του Ποταμιού. Πρέπει να περάσουμε από το ψέμα στην αλήθεια, το Ποτάμι υπήρξε πάντα πρόταση ευθύνης και αλήθειας. Πήραμε τις πιο δύσκολες αποφάσεις και τις είπαμε χωρίς φόβο, το μικρό μπόι μας ηταν πάρα πολύ μεγάλο τις ημέρες που παίχθηκε η ευρωπαϊκή λύση της χώρας", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ