2015-08-22 15:46:08
Φωτογραφία για Λυκουρέζου: «Έχω μάθει από το σπίτι μου ότι δεν απαντάμε στα όσα γράφουν»
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε συνέντευξή της μίλησε για τη ζωή της και για τα αρνητικά δημοσιεύματα που κατά καιρούς κυκλοφόρησαν... κατά καιρούς για εκείνη.

Μου δίνεις την αίσθηση ότι ενώ μπορείς να έχεις ευκολίες βάζεις εμπόδια.

«Δεν βάζω εμπόδια. Είναι ανώφελο να επαναπαύεσαι σε ένα όνομα, σε μια ευκολία, γιατί δεν με εξελίσσει ψυχολογικά και εγκεφαλικά, θα ήμουν ένα ηλίθιο κορίτσι που θα καθόμουν όλη μέρα, θα έκανα ταξίδια... Ποιο το νόημα; Να διασκεδάζεις όλη μέρα και να είσαι από εδώ και από εκεί;».

Μήπως επειδή τα έχεις κάνει όλα αυτά, βαρέθηκες;

«Προφανώς. Όλη αυτή την έντονη ζωή, αν δεν την είχα κάνει, δεν θα είχα εξελιχθεί ως άνθρωπος. Έχει να κάνει και με το τι βάσεις έχεις, γιατί μπορεί να τα είχα κάνει όλα αυτά και να συνέχιζα να τα κάνω χωρίς να έχω πάρει τα χαμπάρια μου. Τα έκανα όταν έπρεπε να τα κάνω, έκανα τις τρέλες μου, οι οποίες ακουγόντουσαν πιο πολύ γιατί προέρχομαι από μια οικογένεια που ό,τι και να κάνεις, μαθαίνεται».

Όταν κάτι από αυτά που έκανες το έβλεπες δημοσιευμένο, πώς αντιδρούσες, σε ενοχλούσε;

«Όχι, δεν με ενοχλούσε, πολλές φορές δεν ασχολιόμουν καν, γιατί έχω μάθει από το σπίτι μου ότι δεν απαντάμε, δεν ασχολούμαστε με το τι γράφουν. Αν η μητέρα μου ή ο πατέρας μου έπρεπε κάθε φορά που γράφανε τότε γι' αυτούς τόσα άσχημα πράγματα απαντούσαν, θα έπρεπε να είμαστε στο τρελοκομείο αυτή τη στιγμή, σε μια “τσίτα” συνέχεια», δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ