2015-08-25 17:04:10
Φωτογραφία για Εχει πάρει φόρα η Κωνσταντοπούλου - Είναι ευθύνη του Τσίπρα να πει την αλήθεια [video]
Ο Γιάννης Στουρνάρας δείχνει να απολαμβάνει μίας εντεταλμένης ασυλίας" ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη  διάρκεια της ειδικής μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

 «Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά γιατί, όχι μόνο κάποιοι βουλευτές αρνούνται να προσέλθουν και αναλαμβάνουν την προσωπική τους πολιτική ευθύνη για ότι παραλύουν την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας, αλλά και κάποιοι εμποδίζουν το να εκπροσωπηθεί αυτή η κοινοβουλευτική ομάδα που είναι προφανές πια ότι δεν έχει μια ενιαία στάση. Εδώ υπάρχει μια συστηματική παρεμπόδιση. Εγώ θέτω προ των ευθυνών τον κ. Τσίπρα, τον κύριο Μαντά και όποιον άλλον θα επιχειρήσει να μιλήσει στο όνομα του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας και στο όνομα της κοινοβουλευτικής ομάδας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν συλλογικά όργανα που εκφράζονται με μονοπρόσωπο τρόπο χωρίς συνεδρίαση, χωρίς διάλογο. Δεν μπορεί αυτοί που έχουν καταλύσει και καταργήσει τη δημοκρατική προίκα, όλη τη δημοκρατική κληρονομιά του ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν την ίδια ώρα μέσα από διαρροές για δικτάτορες
.  Είναι ευθύνη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να πει την αλήθεια και του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας να πει την αλήθεια, ότι δεν υπήρξε ποτέ συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, ούτε του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας, ότι μετέρχονται μεθόδους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και με την Αριστερά και διαλύουν την Αριστερά.

Να αναλάβουν την ευθύνη τους γιατί παρεμποδίζουν την συμπλήρωση των μελών της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας» σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Δείτε το βίντεο:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Νεϊμάρ δεν πωλείται
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Ο Νεϊμάρ δεν πωλείται"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ