2015-08-26 21:57:44
Φωτογραφία για Αδειασε με το γάντι ο Τσίπρας τον Βαρουφάκη
Ο Βαρουφάκης έχει πει πάρα πολλά, έχει κάνει... μεταστροφές αλλά ποτέ δεν βγήκε να υπερασπιστεί τη λογική των μνημονίων. 

Στην πρώτη περίοδο έδωσε μεγάλη μάχη αλλά σε κάποια στιγμή έχασε την αξιοπιστία του απέναντι στους συνομιλητές του» δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη του προεκλογική συνέντευξη στον Alpha.

«Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση με τον Γιάνη. Ως οικονομολόγος, έχει σημαντικές περγαμηνές αλλά κρίνει με βάση τους αριθμούς. Εγω πιστεύω ότι την οικονομία την κρίνει και η ψυχολογία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας και συνέχισε:

«Σε κάποια στιγμή της διαπραγμάτευσης, σημείωσε ο κ. Τσίπρας, είχα απέναντί μου τη Λαγκάρντ, το Γιούνκερ και το Ντράγκι, μιλούσε ο υπουργός οικονομικών και δεν του έδιναν σημασία, είχαν βάλει το switch off. Κατάλαβα ότι είχε χάσει την αξιοπιστία του.

Ο Γιάνης ήταν υπέρ του ρίσκου, πίστευε ότι πρέπει να ρισκάρουμε την έξοδο από το ευρώ, με πιθανότητα 50% να γυρίσουν πίσω στη διαπραγμάτευση. Εγω δεν μπορούσα να παίξω τη χώρα στα ζάρια, υπογράμμισε, ενώ στη συνέχεια έδωσε τα εύσημα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τη σύναψη συμφωνίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ