2015-08-26 21:26:19
Φωτογραφία για ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ... ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ (PHOTOS)
Οι ιδιοκτήτες της Σχολής μας στην Καλιφόρνια συνάντησαν τους Ντοσεβί και Μποτία στο Ρέντη.

Την Ελλάδα και το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη επισκέφτηκαν την Τετάρτη οι υπεύθυνοι της Σχολής Ποδοσφαίρου στην Καλιφόρνια. Ο Κώστας Φρουσιάκης μαζί με τον αδελφό του Γιάννη και την μικρή κόρη του πρώτου, Ήβη, ντύθηκαν στα "ερυθρόλευκα" και συναντήθηκαν με όλους τους προπονητές της Ακαδημίας αλλά και με δυο παίκτες της πρώτης ομάδας, τον Ματιέ Ντοσεβί και τον Αλμπέρτο Μποτία.

Τα δυο αδέλφια που έχουν κάνει γνωστό σ' ολόκληρη την Καλιφόρνια το όνομα του Ολυμπιακού συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους άσους του Ολυμπιακού στους οποίους ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλή κλήρωση στο Champions League. Επιπλέον είχαν την ευκαιρία ν' ανταλλάξουν απόψεις με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδη και τους προπονητές κ.κ Μαυρογενίδη, Παπαπαναγή, Βενιαμίν, Αμανατίδη για την λειτουργία της Σχολής στην Καλιφόρνια.

Τα στελέχη της Σχολής Καλιφόρνια θα μείνουν στην Ελλάδα έως την Δευτέρα και στο διάστημα αυτό θα παρακολουθήσουν προπονήσεις της Ακαδημίας ενώ η νεαρή κόρη του ιδιοκτήτη της Σχολής Κώστα Φρουσιάκη θα προπονηθεί με τμήμα της Ακαδημίας!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ