2015-08-28 14:38:40
Φωτογραφία για Συνέντευξη για την offshore δίνει ο Χαϊκάλης
Με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλη, επικοινώνησε ο πρόεδρος του κόμματος, Π. Καμμένος και τον κάλεσε να δώσει άμεσα συνέντευξη Τύπου και να αποδείξει δημόσια, με έγγραφα στοιχεία, τους ισχυρισμούς του σχετικά με την off shore εταιρεία, αλλιώς δεν μπορεί να παραμείνει υποψήφιος με το κόμμα του.

Όπως έγινε γνωστό στις 4 το μεσημέρι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ θα δώσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις για όσα του προσάπτουν.

Νωρίτερα, μιλώντας στον Alpha, ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε: «Ο συνάδελφος Παύλος Χαϊκάλης έκανε ήδη χθες μια δήλωση για το θέμα.

Παρ' όλα αυτά και επειδή οι ΑΝΕΛ δεν θέλουν να τους βαραίνει καμία σκιά, ενημερώθηκα ότι ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος θα τον καλέσει σήμερα στο γραφείο του και θα του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά.

Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο Υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ