2015-08-29 21:24:06
Φωτογραφία για Νέα δισκογραφική δουλειά για την Adele
Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της Adele, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard. Στη νέα της δισκογραφική δουλειά, η Βρετανίδα τραγουδίστρια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνεργάστηκε με διαφορετικούς συνθέτες και παραγωγούς, ανάμεσά τους, οι Max Martin, Ryan Tedder και Tobias Jesso Jr.

To δεύτερο άλμπουμ της Adele, «21» που κυκλοφόρησε το 2011, αναδείχτηκε ως το πιο εμπορικό άλμπουμ της τελευταίας δεκαετίας. Στη Μεγάλη Βρετανία, η συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά, χαρακτηρίστηκε ως η πιο εμπορική του 21ου αιώνα. Το άλμπουμ έγινε 14 φορές πλατινένιο στη Βρετανία και έσπασε το ρεκόρ παραμονής στην πρώτη θέση των αμερικανικών charts.

Η Adele έγινε η πρώτη εν ζωή καλλιτέχνης που έσπασε το ρεκόρ των Beatles, από το 1964, έχοντας ταυτόχρονα πρωτιά σε άλμπουμ (''21'') και τις δύο πρώτες θέσεις στα single (''Rolling in the Deep'' και ''Someone Like You'').

Επιπλέον, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή της λίστας με τις πιο πλούσιες τραγουδίστριες κάτω των 30 χρόνων, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό ΟΚ. Η 26χρονη τραγουδίστρια αύξησε κατά 50 εκατ. λίρες την περιουσία της αφήνοντας δεύτερους τους, «One Direction».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ