2015-08-29 21:48:07
Φωτογραφία για Φίλης: Το διακύβευμα είναι ποιος θα κυβερνήσει με κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία
Για ένα παράλληλο πρόγραμμα μιας νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από το μνημόνιο, που επιτρέπει και η Ευρωπαϊκή Ένωση σε ζητήματα όπως αυτό των συντάξεων, έκανε λόγο ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Νίκος Φίλης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ κος Φίλης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η οικονομία είναι σε χειρότερη κατάσταση μετά από επτά μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως «Το διακύβευμα είναι ποιος θα κυβερνήσει με κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία... Εμείς ή οι άλλοι που είναι ανάλγητοι νεοφιλελεύθεροι, που είναι μνημόνιο πριν το μνημόνιο».

«Δεν είναι το ίδιο ο Αλέξης με τον Μεϊμαράκη, δεν είναι το ίδιο ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ» σημείωσε και τόνισε πως ο πολίτης θα πρέπει να σταθμίσει προγράμματα και ευθύνες. «Ο Τσίπρας λέει 'ζητώ νέα δημοκρατική νομιμοποίηση'... Δεν φοβάται ο Αλέξης λαϊκή νομιμοποίηση και καθαρή εντολή» τόνισε.

Για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δήλωσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει εμπιστοσύνη ότι δεν θα ξεγελαστεί ο λαός με το παλιό πολιτικό κατεστημένο και θα πιστέψει ότι επτά μήνες έφεραν την καταστροφή και δεν την έφεραν 40 χρόνια.


«Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις η ιστορία ότι θα κάνουμε ένα τσακ και θα βγάλουμε πετρέλαιο δεν στέκει» ανέφερε ακόμη, σχολιάζοντας δηλώσεις του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνη Φώσκολου στον ΣΚΑΪ ότι ξέχασαν τον διαγωνισμό για τα πετρέλαια που θα μας έφερνε 2,5 τρισεκ. ευρώ.

«Εξυπηρετούν συμφέροντα οι φωνές που ζητούν άμεση αξιοποίηση των κοιτασμάτων» επισήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ