2015-08-30 15:25:09
Φωτογραφία για Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των iPhone 6S και 6S Plus
Την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων iPhone, 6S και 6S Plus, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει η δημοφιλής γαλλική ιστοσελίδα mac4ever, η οποία εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την Apple.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα, η οποία επικαλείται μεγάλο πάροχο ως την πηγή της πληροφορίας (του οποίου, πάντως, το όνομα δεν αποκαλύπτεται για σκοπούς προστασίας), τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, η mac4ever επισυνάπτει και ένα screenshot το οποίο φέρεται να απεικονίζει την ειδοποίηση που έστειλε η Apple στους Γάλλους παρόχους κινητής και στην οποία γίνεται ξεκάθαρο ότι οι παραγγελίες για τις νέες συσνκευές της εταιρείας ξεκινούν στις 11 του επόμενου μήνα:

Η mac4ever υποστηρίζει, ακόμη, ότι οι πωλήσεις και αποστολές των iPhone 6S και iPhone 6S Plus θα ξεκινήσουν στις 18 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ιστορικά, οι πωλήσεις των συσκευών της Apple στη Γαλλία ξεκινούσαν τις ίδιες ημερομηνίες με τις ΗΠΑ.


Με λίγα λόγια, αν οι πληροφορίες των Γάλλων ευσταθούν, μόλις μάθαμε πότε θα κάνει την επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα του το νέο iPhone, αν και στην Ελλάδα, ενδεχομένως να χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο.

Όσο για το τι νέο φέρνουν τα δύο νέα μοντέλα iPhone, προς το παρόν όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι οι κύριες αλλαγές σε σχέση με το iPhone 6 είναι πώς θα έχουν μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα και θα υποστηρίζουν τεχνολογία Force Touch (δηλαδή, το πόσο δυνατά ακουμπά ο χρήστης την οθόνη θα παίζει ρόλο στην αλληλεπίδρασή του με αυτήν).

Λίγο περισσότερη υπομονή, θα λύσει όλες μας τις απορίες.

Πηγή: pathfinder
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ