2015-08-30 16:55:09
Φωτογραφία για 2ος Αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρωνΤυχερού
Την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 διεξήχθη ο 2ος Αγώνας δρόμου Τυχερού Έβρου απόστασης  10 χιλιομέτρων με διοργανωτή την Α.Ο Τυχερού σε μια ωραία διαδρομή κατά την οποία οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να τρέξουν τόσο γύρω από την λίμνη όσο και μέσα από τους καλοφτιαγμένους δρόμους του Τυχερού. Στην δεύτερη διοργάνωση συμμετείχαν 108 δρομείς εκ τον οποίων τερμάτισαν οι 100. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε δρόμος 5 χιλ. δυναμικού

βάδην με 20 συμμετοχές, αγώνας 600 μέτρων για παιδιά δημοτικού με 63 συμμετοχές. Μαζί μας και φέτος ο σύλλογος  ΑΜΕΑ «νήμα ζωής». Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν στον τερματισμό αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα καθώς και άφθονα τοπικά προϊόντα που με μεράκι ετοίμασαν οι τοπικοί φορείς, υποσχόμενοι πως του χρόνου θα έχουν πιο πολλά είδη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς οφείλουμε σε όλους τους δρομείς της Θράκης και ιδιαίτερα τις ομάδες Λύκοι Κεχαγιόγλου, Εθνικός Running Team και Ορεστιάδα Running Team  που μας τίμησαν με την δρομική παρουσία τους. Το Τυχερό και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά εύχονται σε όλους υγεία και καλούς τερματισμούς. Δίνουμε ραντεβού σε ένα χρόνο με πολλές πολλές εκπλήξεις. Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Διοικητές και το προσωπικό του Α.Τ. Τυχερού  και Τ.Σ.Φ. ΤΥΧΕΡΟΥ, στην Ταξιαρχία καθώς και στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα όπως και τον Δήμο Σουφλίου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ