2015-08-31 16:02:26
Φωτογραφία για Πάτρα: Αυτό είναι το σταυροδρόμι του θανάτου
Το σταυροδρόμι του θανάτου, βρίσκεται πριν τη λαχαναγορά της Πάτρας, στη συνοικία Μακρυγιάννη. Και συγκεκριμένα, στο σημείο όπου ενώνονται οι παραγλαύκειες οδοί με την Ακρωτηρίου, τον δρόμο που συνδέει Πάτρα με τα Δεμένικα και την Οβρυά. Τα φανάρια, παρ’ ότι έχουν τοποθετεί μήνες ολόκληρους, δεν λειτουργούν, με αποτέλεσμα τα τροχαία να είναι καθημερινό φαινόμενο.

Μόνο την περασμένη Τετάρτη σημειώθηκαν δύο διαφορετικές και άκρως σοβαρές συγκρούσεις οχημάτων, από τις οποίες ως εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε θύματα. Η πρώτη συνέβη το μεσημέρι, μεταξύ αυτοκινήτου και δικύκλου. Μάλιστα ο δικυκλιστής έκανε… τούμπες στον αέρα προτού πέσει στο έδαφος, όμως είχε κυριολεκτικά Άγιο, αφού γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Το δεύτερο τροχαίο έγινε στις 4 το απόγευμα, μεταξύ δύο αυτοκινήτων που από τη σύγκρουση μετατράπηκαν σε… άμορφη μάζα σιδερικών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, οδηγοί και επιβάτες γλίτωσαν από θαύμα, με ελαφριά τραύματα.

Όπως πολύ σωστά λένε οι καταστηματάρχες της περιοχής, εκεί καραδοκεί ο χάρος, κάθε μέρα. Και μένει να δούμε πότε οι αρμόδιες υπηρεσίες θα φροντίσουν για τα φανάρια Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ