2015-08-31 16:00:42
Φωτογραφία για ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΑ... ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ! ΕΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΣΤΗΝ... ΚΑΜΠΑΛΑ Ο ΠΑΟΚ!
Έστω και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο ΠΑΟΚ βρήκε... λύση για τον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός στην... Καμπάλα (NAI αυτή που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό), αντίπαλο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την... Καμπάλα για τον Φακούντο Περέιρα και εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή στους Αζέρους.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ήταν εκτός πλάνων και όλες οι πλευρές έψαχναν λύση προκειμένου να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Αυτή βρέθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και φαίνεται σαν να κάνουν... πλάκα στα "συνεταιράκια" τους οι Θεσσαλονικείς, αφού αυτή η ομάδα ανάγκασε τους "πράσινους" στον πιο ντροπιαστικό αποκλεισμό της ευρωπαϊκής Ιστορίας τους και ο θόρυβος... δεν έχει κοπάσει ακόμα!

Δε θα συνεχίσει τελικά σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας (είχε υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον και επαφές) ο Περέιρα, αλλά σε μια εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Προτού ωστόσο ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του με τη μορφή δανεισμού, ο Περέιρα θα κληθεί να υπογράψει επέκταση συμβολαίου για έναν χρόνο με τους Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ