2015-08-31 22:48:21
Φωτογραφία για Απίστευτο τρολάρισμα για δήθεν διακοπή της μετάδοσης της συνέντευξης της Ζωής - Θύμα ο Κριτσωτάκης [photos]
Xαμός έγινε το απόγευμα στα social media με τον Μιχάλη Κριτσωτάκη και μια ψεύτικη είδηση για τον Διονύση Τσακνή Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν μέλος της Λαϊκής Ενότητας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία είδηση, σύμφωνα με την οποία ο Διονύσης Τσακνής «ομολόγησε» ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξαιτίας... άνωθεν εντολής. Μάλιστα, το δημοσίευμα επικαλείται tweet του ίδιου του προέδρου της ΕΡΤ.

Ωστόσο, ο λογαριασμός του Τσακνή ήταν ψεύτικος, ενώ και η διοίκηση της ΕΡΤ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστολόγια για δήθεν διακοπή της μετάδοσης από την ΕΡΤ της συνέντευξης που παραχώρησε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ Α.Ε. επισημαίνει τα κάτωθι:

Ο Πρόεδρος ΔΣ της ΕΡΤ Α.Ε. κύριος Διονύσης Τσακνής δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είναι λοιπόν αυτονόητο, ότι ο «συντάκτης» της «αποκλειστικής» αυτής είδησης χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο λογαριασμό, χωρίς ασφαλώς να μπει στη διαδικασία να διασταυρώσει την «είδηση» ούτε να απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., ώστε να λάβει αξιόπιστη ενημέρωση.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ Ο ΕΡΝΑΝΙ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ Ο ΕΡΝΑΝΙ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ