2015-09-02 06:52:07
Φωτογραφία για Πώς μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας Rolls Royce
Η επιβράδυνση της κινέζικης οικονομίας επηρεάζει και την κατηγορία των πολυτελών προϊόντων Ακόμη και η Rolls – Royce κινδυνεύει να χάσει μερίδιο από την αγορά της Κίνας. Η βρετανική μάρκα κατασκευής υπερπολυτελών αυτοκινήτων ειδικών προδιαγραφών, δεν βασίζεται όμως μόνο στην Κίνα για να αυξήσει τον όγκο των πωλήσεων της.

Ενδιαφέρεται και για άλλες αγορές, όπου οι υποψήφιοι πελάτες είναι αποφασισμένοι να δαπανήσουν ιδιαίτερα μεγάλα ποσά για να αποκτήσουν τα μοναδικά μοντέλα.

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτων της Φρανκφούρτης IAA 2015, που θα διεξαχθεί από τις 17-27 Σεπτεμβρίου, η Rolls – Royce συμμετέχει με ένα πολυτελές περίπτερο υψηλής αξίας, το οποίο

αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της μάρκας και επιπλέον έχει μια ακόμη αποστολή. Να δώσει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή είτε στον θιασώτη των πανάκριβων αυτοκινήτων να φτιάξει μονός του, ‘’τη δική του Rolls – Royce’’.


Η φιλοσοφία του φετινού περιπτέρου για την παρουσία της Rolls-Royce στο IAA 2015, είναι διαφορετική. Στήνεται αυτές τις ημέρες μία μοντέρνα βίλα, με πολλά σύγχρονα στοιχεία και ελκυστική αρχιτεκτονική. Ειδικευμένα συνέργεια με την επίβλεψη αρχιτεκτόνων και διακοσμητών δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα και προσέχουν κάθε λεπτομέρεια.

Σε ειδικά διαμορφωμένα τμήματα, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να εμπνευστούν εκφράζοντας τις προσωπικές τους σχεδιαστικές επιθυμίες, και να τις συζητήσουν απευθείας με μέλη της ομάδας της Rolls-Royce, σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η στενή συνεργασία μεταξύ σχεδιαστών και πελατών, των οποίων οι επιθυμίες ενσωματώνονται ομαλά στη διαδικασία δημιουργίας ενός αυτοκινήτου τόσο μοναδικού όσο τα δακτυλικά αποτυπώματα, είναι μια ακόμη παροχή που θα πρέπει να απολαύσει κάθε λάτρης της αυτοκίνησης. Στο στούντιο ειδικών προδιαγραφών, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τη λεπτομερή διαδικασία σχεδίασης αρκετών εμβληματικών χαρακτηριστικών.

Η φίρμα που αναζητά την τελειότητα ακόμη και στο μικρότερο τμήμα του αυτοκινήτου έχει και μια ακόμη έκπληξη. Προγραμμάτισε την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Rolls - Royce Dawn. Η εντυπωσιακά κομψή εξωτερική σχεδίαση αυτού του τετραθέσιου πολυτελούς κάμπριο συνδυάζει τα θρυλικά στοιχεία μιας Rolls-Royce με τις μοντέρνες εκφάνσεις. Δύο διαφορετικές εκδοχές του πανάκριβου αυτοκινήτου θα εκτεθούν στο πολυτελές περίπτερο. Επίσης οι επισκέπτες θα δουν από κοντά, τη νέα Wraith Inspired by Music, μία Phantom Limelight και μία Ghost Series II. Αναμφισβήτητα όσοι βρεθούν στο περίπτερο της βρετανικής φίρμας θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Η Rolls-Royce ανήκει στο BMW Group και επωφελείται από τις τεχνολογικές καινοτομίες που αναπτύσσει ο γερμανικός όμιλος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ