2012-05-07 22:20:37
Φωτογραφία για «ΤΙΤΙΒΙΣΤΕ» ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ... ΚΟΥΛΑΣ! ΑΕΚ - ΠΑΟ २-० *ΒΙΝΤΕΟ*
Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τους "πράσινους" για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs της Super League και μπήκε στο... κυνήγι του λαγού και της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης.

O ΠΑΟ στο 10’ έχασε λόγω τραυματισμού τον Σπυρόπουλο και στο 24΄το Νίνη και... άρχισε να τρέμει! Η... αρμάδα του Φερέιρα και των τόσο προβλημάτων που ήθελε και όπως λένε ακόμα οι "πράσινοι", άξιζε το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να νικήσει ΟΥΤΕ την Κούλα!

Στο 29’ η Ένωση προηγήθηκε με συρτό σουτ του Μάκου και πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έχασε σπουδαία ευκαιρία σε κεφαλιά του Λυμπερόπουλου με τον Καρνέζη να απομακρύνει.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ήταν και πάλι καλύτερη και έχασε ευκαιρίες αλλά στο 81’ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια ο Κλωναρίδης έκανε το τελικό 2-0.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Κοντοές, Γεωργέας, Μάκος (Ρίκκα 63’), Καφές, Λεονάρντο, Σιαλμάς (Κλωναρίδης 46’), Λυμπερόπουλος (Γκουντγιόνσεν 72’)

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σπυρόπουλος (Σεϊταρίδης 12’), Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Βιτόλο, Σιμάο, Κουίνσι, Νίνης (Καραγκούνης 24’), Χριστοδουλόπουλος, Τότσε (Πετρόπουλος 68’)

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και τώρα πλέον τι;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και τώρα πλέον τι;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ