2015-09-02 21:53:24
Φωτογραφία για Γεννηματά από Τρίπολη: Επιστρέψτε στο ΠAΣOΚ που είναι το σπίτι σας [photo]
Την προεκλογική της ομιλία πραγματοποίησε η πρόεδρος του ΠαΣοΚ... κυρία Φώφη Γεννηματά στην Τρίπολη το βράδυ της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου. Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ιστορικός για το κόμμα του ΠαΣοΚ, καθώς εφέτος γιορτάζει τα 41 χρόνια από την επέτειο της ίδρυσής του από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η πρόεδρος του ΠαΣοΚ έφθασε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης λίγο μετά τις 20:00,και προχώρησε σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Όπως ανέφερε, η χώρα χρειάζεται σταθερή πορεία και δεν έχει ανάγκη από μαγκιές, καθώς επίσης έχει ανάγκη από ένα σχέδιο,από συνεργασία και φροντίδα. Μέσα από τις δηλώσεις της, ζήτησε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών, η οποία θα γίνει η δύναμη για να γίνει το ΠαΣοΚ ο καταλύτης για αυτή τη συνεργασία.

Κλείνοντας,κάλεσε όλους τους Έλληνες πολίτες να επιστρέψουν και ανέφερεχαρακτηριστικά: «Καλώ όλους αυτούς που πορευτήκανμαζί τα προηγούμεναχρόνιαονειρευτήκαμεμαζί, που αλλάξαμεμαζί την Ελλάδα. Ελάτε πίσω, ελάτε στο σπίτι σας, το ΠαΣοΚ, ήταν είναι και θα είναι το σπίτισας».


Την προεκλογική ομιλία της κυρίας Φώφης Γεννηματά στην Τρίπολη παρακολούθησε φυσικά ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο αντιπεριφερειάχης Αργολίδας κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, η κυρία Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Παναγιώτης Μαντάς, οι αντιδήμαρχοι Τρίπολης κκ. Βόσνος και Κακλαμάνος, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠαΣοΚ Αρκαδίας με τον γραμματέα κ. Καστανό, και στελέχη και μέλη του ΠαΣοΚ.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ