2015-09-02 23:57:54
Φωτογραφία για Τάκης Ζαχαράτος για τη γυναίκα που τον συγκίνησε: Με έκανε να κλάψω
Ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για το ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παράσταση «I am what I am», η οποία τα τελευταία χρόνια έχει σπάσει ταμεία.

«Αυτό που ζω φέτος δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ. Ο κόσμος λάτρεψε αυτήν την παράσταση. Είναι σαν να ξεκίνησα την καριέρα μου αυτό το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος μίμος, και κατόπιν αποκάλυψε «Μια κυρία μου είπε μια μέρα: "Δεν πήρα σήμερα τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για να έρθω να δω την παράσταση". Αυτό με συγκλόνισε και με έκανε να κλάψω».

Ακόμη, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις θυσίες που έχει κάνει για να φτάσει στην κορυφή με αυτό το είδος θεάτρου που υπηρετεί. «Γυμνάζομαι, τρώω και κοιμάμαι σωστά, κάνω φωνητική, ψάχνω το σωστό μακιγιάζ, κάνω τρομερή προετοιμασία στον λαιμό μου, επιλέγω τις σωστές περούκες και τα κοστούμια και, φυσικά, γράφω μόνος μου τα κείμενα. Αλλά αυτά είναι όλα η επιλογή της ζωής μου», εκμυστηρεύτηκε.

Καταλήγοντας, ο ίδιος επεσήμανε «Σιχαίνομαι την έπαρση και τον σνομπισμό. Έχω αλλεργία σε αυτό. Νιώθω ευγνώμων προς τον κόσμο που με αγαπάει. Λειτουργώ πάντα όπως όταν ήμουν μικρός στην Πάτρα και δεν την έχω ψωνίσει. Ο προορισμός της ζωής μου είναι να διασκεδάζω τον κόσμο. Αν ποτέ γίνω αυτό που σατιρίζω, έχω τελειώσει». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έφθασε στην Αθήνα ο Ιντέγε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έφθασε στην Αθήνα ο Ιντέγε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ