2015-09-03 00:09:07
Φωτογραφία για 4ο Τοπικό Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό... [photos]
Στις 23 Αυγούστου 2015  ολοκληρώθηκε το 4ο Τοπικό Πρωτάθλημα  αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις που διεξήχθη στο Καρλόβασι της Σάμου.

Το τουρνουά αποτελούνταν από 4 αγώνες των 4 ωρών και συνολικά πήραν μέρος 13 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών .Οι τεχνικές που επιτρέπονταν ήταν το εγγλέζικο, το μπολονέζ και το απίκο και ο κάθε αθλητής είχε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όποιο δόλωμα ή μαλάγρα ήθελε, χωρίς περιορισμό στην ποσότητα. Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν σύμφωνα με τον κανονισμό αλιείας με φελλό της ΕΟΥΔΑ εκτός από κάποιες παραλλαγές που είχαν ως σκοπό την απλούστευση των διαδικασιών.

 Στο πρωτάθλημα αλιεύθηκε σημαντική ποσότητα ψαριών σε σχέση με τα 3 προηγούμενα πρωταθλήματα, με συνολικό βάρος τα 11.285gr

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απονομές στους νικητές στα γραφεία του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου.

 Οι 5 πρώτοι του  τουρνουά κέρδισαν διάφορα δώρα σχετικά με την αλιεία όπως καλάμια ,μηχανισμούς ψαρέματος κτλ ,  όλα προσφορά της εταιρίας ΣΙΜ Α.Ε. - www.sim.gr .


 Νικητής του Πρωταθλήματος ανακηρύχθηκε ο Μαργαρώνης Δημήτρης με 3.910gr ,δεύτερος ο Λουλούδης Δημήτριος με 1.620gr  και τρίτος ο Σημαιοφορίδης Παναγιώτης με 855gr. Αξίζει να σημειωθεί, η πολύ καλή επίδοση της αθλήτριας Πατρώνη  Κυριακής (16 ετών)  στον τελικό αγώνα, με 520gr που της χάρισε την δεύτερη θέση στον αγώνα.

Ο ΝΑΟΚ με το 4ο Τοπικό Πρωτάθλημα αλιείας δείχνει ότι στην αλιεία με φελλό είναι ο μόνος   σύλλογος που έχει επενδύσει τόσο πολύ σε αυτή την μορφή αγώνων αλιείας. Τέτοιου είδους διοργανώσεις είναι η καλύτερη προπόνηση για τα Πανελλήνια και Παγκόσμια Πρωταθλήματα που κατά καιρούς οι αθλητές του συλλόγου  λαμβάνουν μέρος.

Το επόμενο Πρωτάθλημα ξεκινάει τέλος Σεπτέμβρη στην λιμνοδεξαμενή Μαραθοκάμπου και αυτή την φορά οι αθλητές θα διαγωνιστούν στα γλυκά νερά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ