2015-09-03 10:22:32
Φωτογραφία για Ώρες αγωνίας για τη Βίκυ: Το δύσκολο καλοκαίρι της Χατζηβασιλείου
Παραδέχθηκε ότι για όλο τον κόσμο το καλοκαίρι ήταν περίεργο Δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση...

ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ/ Περιοδικό YES

Πέρασε ένα από τα πιο περίεργα καλοκαίρια της ζωής της.

Το παραδέχτηκε άλλωστε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, αφού δεν έκρυψε ότι κι εκείνη έχει επηρεαστεί πολύ από τη συνολική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. "Δεν είναι εύκολο να χαλαρώσει κανείς ούτε και να κάνει σχέδια", είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου και αυτό το έζησε για τα καλά το καλοκαίρι που τελειώνει. Γιατί μπορεί να είπε ότι το "Πάμε Πακέτο" είναι η μοναδική σταθερά στη ζωή της, όμως η ημερομηνία έναρξης της εκπομπής της εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περίμενε πώς και πώς να πιάσει δουλειά με το... πακέτο της, που τρελαίνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, όμως οι εξελίξεις που υπάρχουν σε πολιτικό επίπεδο ανέτρεψαν όλα τα σχέδιά της. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, η έναρξη του "Πάμε Πακέτο" θα καθυστερήσει λόγω εκλογών και μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει με την είσοδο του 2016 και όχι τον Οκτώβριο, όπως είχε καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια!


Αυτή η κατάσταση για ένα άτομο τόσο οργανωτικό όσο η Βίκυ δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Και αυτή η αγωνία δεν την άφησε να χαρεί όσο ήθελε τις διακοπές της. Μπορεί να ξέκλεψε χρόνο με την οικογένειά της και να απόλαυσε τον ήλιο, τα καταγάλανα νερά αλλά και το λατρεμένο της beach volley, όμως το μυαλό της πολλές φορές ήταν αλλού. Κι αυτό γιατί είχε οργανώσει τα πάντα για την εκπομπή της νέας σεζόν, προκειμένου να τρελάνει και πάλι από νωρίς τα μηχανάκια της Nielsen. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ