2015-09-06 09:00:17
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΕΡΝΑΝΙ... ΚΑΙ ΙΝΤΕΓΕ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ!
Ο Μάρκο Σίλβα επιδιώκει να βάλει άμεσα σε φουλ ρυθμούς τους Ιντέγε και Ερνάνι επειδή τους... προορίζει για βασικούς με τον Πλατανιά αλλά και με Μπάγερν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μία... πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου. Που όσες απώλειες και εάν έχει παραμένει μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και ένας σύλλογος με πολύ λίγες αδυναμίες, που κάνει ακόμα πιο δύσκολη το ματς του Καραϊσκάκη για το Champions League.

Πριν το ματς αυτό με τους Βαυαρούς ο Μάρκο Σίλβα εκτός από τις δοκιμές του στο προπονητικό φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ρέντη (0-0) όπου έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε Ερνάνι και Ιντέγε Μπράουν, έχει και το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά για την 3η αγωνιστική της Super League.

Εκεί -εφόσον όλα πάνε καλά μέσα στις προπονήσεις της προσεχούς εβδομάδας και δει αυτά που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός- προσανατολίζεται να χρίσει βασικούς τους Ερνάνι και Ιντέγε Μπράουν. Και αυτό γιατί ποντάρει πολλά πάνω τους και επιδιώκει να τους έχει στο 100% προκειμένου να τους ρίξει από την αρχή και στην... μάχη με την Μπάγερν.

Για τον ίδιο πάντως είναι άκρως θετικό που αμφότεροι έδειξαν καλά στοιχεία στις πρώτες τους προπονήσεις και πως είναι σε ιδιαίτερα καλό δρόμο ενόψει της συνέχειας...

Παράλληλα ο Μάρκο Σίλβα θα περιμένει την επάνοδο του τραυματία Μπουχαλάκη, την πλήρη ετοιμότητα του Μανιάτη αλλά και να δει το πως θα γυρίσουν οι διεθνείς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ