2015-09-13 21:54:07
Φωτογραφία για Εορτασμός της Αρμάτας στις Σπέτσες [photos]
Στον καθιερωμένο εορτασμό της Αρμάτας στις Σπέτσες βρέθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος για να... παρακολουθήσει γι άλλη μια χρονιά τη φαντασμαγορική εκδήλωση στο ιστορικό νησί.

Ο κ. Κατσαφάδος παρακολούθησε την αναπαράσταση της πυρπόλησης ομοιώματος της τουρκικής ναυαρχίδας στο λιμάνι των Σπετσών, με χιλιάδες επισκέπτες και κατοίκους του νησιού.

Το ιστορικό δρώμενο άνοιξαν η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και η νύχτα έγινε μέρα μετά την καταστροφή του ομοιώματος της ναυαρχίδας με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και βεγγαλικά από τις δεκάδες βάρκες, μικρές και μεγάλες που το συνόδευαν.

Ο Βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων κατέθεσε στεφάνι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ενώ ο Δήμαρχος των Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης του απένειμε αναμνηστική πλακέτα για την γιορτή της Αρμάτας.

Στη συνέχεια, ο κ. Κατσαφάδος κατά την περιοδεία του στο νησί επισκέφτηκε κατοίκους και καταστηματάρχες που του επιφύλασσαν ένθερμη υποδοχή και ήταν ιδιαίτερη η συγκίνησή του που τον αποκαλούσαν με τον μικρό του όνομα.

Ο Βουλευτής, στο πλαίσιο των περιοδειών του, αναμένεται να μεταβεί στην Ύδρα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ