2015-09-16 00:04:04
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝΤΑΝΑ ΚΑΙ... «ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!»
Ο Φελίπε Σαντάνα δεν ξεχνά τους... ερυθρόλευκους μήνες του στην Ελλάδα και μέσα από το "Gazzetta.gr" μιλά για το ματς με τη Μπάγερν και δίνει το δικό του σύνθημα!

Αναλυτικά Εφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, με τη Μπάγερν να του στερεί την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής. Γνωρίζει καλά τους Βαυαρούς, ξέρει και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έζησε αρκετά σε ένα εξάμηνο. Ο Φελίπε Σαντάνα σχολιάζει την αυριανή αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με την ομάδα του Γκουαρντιόλα και δίνει το... σύνθημα «Ολυμπιακέ μπορείς...».

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει κοντρολαρισμένα, να αγωνιστεί από το πρώτο εώς το τελευταίο λεπτό δυνατά. Να είναι πειθαρχημένος, να έχει πάθος στο παιχνίδι του και φυσικά ταχύτητα. Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να παίξουν εξαιρετικά, να κάνουν τέλειο ματς και να αποφύγουν τα λάθη. Πρέπει να προκαλέσουν προβλήματα στη μεσαία γραμμή, αν κόψει την Μπάγερν στη μέση έχει τύχη»! τόνισε ο Βραζιλιάνος αμυντικός.


Οι απουσίες των Βαυαρών αρκετές, αλλά οι λύσεις που υπάρχουν περισσότερες. Ο Σαντάνα δεν στέκεται στο γεγονός πως απουσιάζουν Ριμπερί - Ρόμπεν και υποστηρίζει: «Η Μπάγερν είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχει την κατοχή μπάλας και στόχος της να είναι η απόλυτη κυρίαρχος σε κάθε ματς. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι δυνατός τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση. Μόνο έτσι θα παραμείνει όρθιος. Χρειάζεται η πίεση, ο κόσμος θα είναι στο πλευρό του. Η Μπάγερν έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις και μπορεί να καλύψει τεράστια κενά».

Μπορεί η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη να παίξει σημαντικό ρόλο σε ένα τέτοιο ματς; Ο Βραζιλιάνος είναι κατηγορηματικός: «Η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική, ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει πως μπορεί να σπρώξει την ομάδα του στη νίκη. Το έκανε πέρσι με Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης, μπορεί να το κάνει και φέτος.

Θα είναι... καυτό το γήπεδο και ο Ολυμπιακός μπορεί να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα...».

Όσο για την ομάδα που θα στηρίξει... «Θα είμαι με Ολυμπιακό. Είμαι Ολυμπιακός. Θα είμαι οπαδός του σε αυτό το ματς! Πέρασα πολύ καλά. Είναι χώρα και ομάδα, που δεν ξεχνώ! Πάντα λευκό και κόκκινο! Θρύλε μπορείς...», επισημαίνει!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ