2015-09-17 21:15:50
Φωτογραφία για Μεϊμαράκης στην Ομόνοια: Στέλνουμε μήνυμα ομόνοιας παντού και όχι διχόνοιας
Με σύνθημα «Ομόνοια - Όχι διχόνοια για τους Έλληνες» πραγματοποιεί αυτή την ώρα - για πρώτη φορά στην πλατεία Ομονοίας - την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση η Νέα Δημοκρατία, με ομιλία του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη «Τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος απευθυνόμενος στους φίλους και τα στελέχη της Συγγρού, που δίνουν το «παρών» στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, διαβεβαίωσε ότι «θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσει το χαμόγελο σε όλους τους Έλληνες. Στέλνουμε μήνυμα ομόνοιας παντού και όχι διχόνοιας».

«Το μόνο νέο που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τα capital controls» τόνισε, χαρακτηρίζοντας την επτάμηνη διακυβέρνησή του «πείραμα». Ακόμη αναφέρθηκε στις υποσχέσεις που μοίραζε ο κ. Τσίπρας πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου, από τις οποίες ούτε μια δεν πραγματοποιήθηκε. «Τη Δευτέρα πιάνουμε δουλειά για να φέρουμε δουλειές» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.


«Θα πάμε την Ελλάδα μπροστά για να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Απλώνουμε χέρι ενότητας στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Μεϊμαράκης υπογραμμίζοντας πως «θα είμαστε εκεί μέχρι να κλείσουν οι κάλπες με ανοικτή την αγκαλιά μας προς όλους τους Έλληνες».

«Από Δευτέρα πιάνουμε δουλειά είπε ο πρόεδρος της ΝΔ» και απαρίθμησε τους επτά άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η κυβέρνησή του:

1.Επανεκκίνηση της οικονομίας

2.Σταθεροποίηση των δημοσίων οικονομικών

3.Σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης

4.Αποτελσματικότερο κράτος

5.Κοινωνική συνοχή

6.Εξωτερικη πολιτική ανοιχτών οριζόντων

7.Θεσμική εμβάθυνση και συνταγματική αναθεώρηση

«Την Κυριακή ζητάμε να μας ξαναεμπιστευτούν οι Έλληνες», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ