2015-09-20 21:42:07
Φωτογραφία για ΓΙ'ΑΥΤΟ... ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ Ο ΝΤΟΣΕΒΙ
Στα αίτια που τον ώθησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στο βελγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, με τη μορφή δανεισμού από τους ερυθρόλευκους, αναφέρθηκε εκ νέου ο Ματιέ Ντοσεβί.

Ο 27χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ του Βελγίου ξεκαθάρισε ότι ο σημαντικότερος λόγος ήταν ο μικρός χρόνος συμμετοχής, που είχε στους ερυθρόλευκους.

«Υπήρχαν επαφές νωρίτερα, αλλά η συμφωνία ολοκληρώθηκε την τελευταία στιγμή. Ήθελα χρόνο για να αναλύσω την κατάσταση. Στον Ολυμπιακό ήρθε νέος προπονητής και έπρεπε να δω πως θα σχημάτιζε την ομάδα του. Αισθάνθηκα ότι δεν θα είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής και προτίμησα να αρπάξω την ευκαιρία να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα, που θα με βοηθήσει να συνεχίσω να εξελίσσω την καριέρα μου», ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Γάλλου εξτρέμ, για να προσθέσει, αναφερόμενος στη νέα του ομάδα:

«Το Βέλγιο δεν είναι το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά οι μεγάλες ομάδες είναι γνωστές και μία από αυτές είναι και η Σταντάρ. Ζήτησα πληροφορίες από τους Γκακπέ και Μπουλό που μου είπαν μόνο καλά λόγια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ