2012-05-08 13:29:08
Φωτογραφία για Γέμισε η βουλή Ανθέλληνες
Η μία... συνωστίζεται στη Σμύρνη, προφανώς φορώντας πολύ σκούρα γυαλιά ηλίου που δεν της επιτρέπουν να δει τη σφαγή των Ελλήνων από τουρκικά στρατεύματα και ο άλλος προφανώς έχει... ονειρώξεις, βλέποντας τον Κολοκοτρώνη αγκαλιά με τον άντρα της ζωής του Η βουλή γεμίζει από ανθρώπους των άκρων. Χρυσή Αυγή από τη μία και παραχαράκτες της ελληνικής ιστορίας από την άλλη. Κοινό χαρακτηριστικό όλων: ό,τι όλοι είναι ανθέλληνες, δεδομένου ότι δίνουν έναν δικό τους προσδιορισμό (ο καθένας ξεχωριστό) για την ιστορία μας, το παρόν και το μέλλον.

ο Τατσόπουλος είχε μιλήσει "χαριτολογώντας" για την σεξουαλικότητα του Κολοκοτρώνη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο παρουσιαστής είχε χαρακτηρίσει τον Κολοκοτρώνη gay. Και όχι απλώς ο Κολοκοτρώνης ήταν gay, αλλά και πρωτοπόρος της «gay revolution», αφού όπως είχε πει, είχε αρραβωνιαστεί τον εραστή του.

Όσο για την Ρεπούση... ακόμη περιμένουν στην ουρά οι Έλληνες, που έχουν συνωτιστεί στη Σμύρνη για να πάρουν το πλοίο της... εθελούσιας φυγής προς την Ελλάδα. Ίσως και να μην έγινε ποτέ η μικρασιατική καταστροφή!!!! Κι αν έγινε, θα το διαβάσουμε οσονούπω στο... playboy.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ