2015-09-23 14:48:03
Φωτογραφία για ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Έντονα ενοχλημένος για τον αποκλεισμό του από το νέο κυβερνητικό σχήμα εμφανίζεται ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος με επιστολή του προς των πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο ζητά σύγκληση της Κ.Ο. εντός της ημέρας και σημειώνει ότι «η κυβερνητική συνεργασία δεν μπορεί να γίνεται με όρους αδιαφάνειας». Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος ζητά «να συγκληθεί εντός της ημέρας η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, ως κυρίαρχο όργανο εκπροσώπησης του κόμματος στη Βουλή, ώστε να συζητήσει και να εκφράσει άποψη για τις επιλογές ή τους αποκλεισμούς προσώπων από το κυβερνητικό σχήμα».

«Η κυβερνητική συνεργασία δεν μπορεί να γίνεται με όρους αδιαφάνειας, ούτε να μετατρέπεται σε "παιχνιδάκι σκιών" με περίεργες διαρροές προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω των οποίων επιχειρείται η απαξίωση προσωπικών και πολιτικών διαδρομών δεκαετιών και η σπίλωση προσωπικοτήτων, που ενώ έχουν δεχτεί τόνους λάσπης και λοιδορίας, εντούτοις ποτέ δεν έχουν βρεθεί με "λερωμένα" χέρια και πρόσωπα», συμπληρώνεται στην επιστολή.


Για το θέμα της συμμετοχής του στην κυβέρνηση ο βουλευτής τονίζει μεταξύ άλλων: «Σε προσωπικό επίπεδο, μου είναι αδύνατο να παρακολουθώ ένα νέο "σίριαλ" που με προσβάλλει και θίγει την 26χρονη πολιτική διαδρομή μου, τον κοινό μας αγώνα, τα στελέχη και μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τους δεκάδες χιλιάδες έντιμους και αγωνιστές ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ».

Καλεί δε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να εξηγήσει ενώπιον της Κ.Ο., «Εάν υπήρξαν πολιτικές, οικονομικές ή ηθικές ενστάσεις» σχετικά με τη συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα και αν ναι, ποιες ήταν αυτές και από ποιους εκφράστηκαν. «Γνωρίζεις πως δεν εξάρτησα τη συμμετοχή μου στον αγώνα από οποιαδήποτε θέση, αλλά αυτή είναι μία απάντηση που οφείλω προς τους ψηφοφόρους μου και προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες που παρακολουθούν το παιχνίδι των διαρροών», καταλήγει.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ