2015-09-26 01:27:11
Φωτογραφία για «ΚΥΡΙΟΣ» Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΠΑΡΑ... ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ!
Στα… άδυτα του Ολυμπιακού θέλουν να μπουν οι Σουηδοί και πιο συγκεκριμένα από την εφημερίδα «Aftonbladet», όπου παραχώρησε συνέντευξη ο Τζίμι Ντουρμάζ. Ο παίκτης του Θρύλου όμως... τους έκλεισε την πόρτα.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις που του έγιναν, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός το μόνο που άφησε να φανεί είναι η λύπη του για το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.

«Δεν είναι πράγματα που πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Δεν χρειάζεται να γίνει κακό στην ομάδα. Η συζήτηση που έκανα με τον προπονητή πρέπει να μείνει μεταξύ μας», δήλωσε ο Ντουρμάζ στον συμπατριώτη του δημοσιογράφο, αν και πιέστηκε έντονα.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, επισήμανε: «Είναι όντως παράξενο και δεν συμβαίνει με κανέναν άλλο να παίζει τόσο πολύ στο πρωτάθλημα και να μην είναι στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας».

Μάλιστα, ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις των συμπαικτών του για το συγκεκριμένο γεγονός και απάντησε ότι «… τους φάνηκε παράξενο».


Του ζητήθηκε να μιλήσει για τη σχέση με τον προπονητή και τόνισε ότι «είναι καλή».

Ωστόσο, όταν του έγινε ερώτηση για το αν θα φύγει τον Ιανουάριο, εξήγησε: «Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή και ούτε θέλω να το σκέφτομαι. Εκείνο που θέλω είναι να συνεχίσω και να πάω ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Ο Ντουρμάζ έχει παράπονα και από τον προπονητή της εθνικής Σουηδίας, καθώς τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο σημαντικό ματς με την Αυστρία. «Νομίζω ότι πήγα καλά με τη Ρωσία και περίμενα ότι θα είμαι στην 11άδα. Μάλλον επέλεξε να δει κάτι άλλο στη θέση. Μπήκα στο 82’, όταν χάναμε ήδη με 3-0», είπε για το ματς που οι Σουηδοί ηττήθηκαν εντός έδρας με 4-1 για τα προκριματικά του Euro 2016.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ