2012-05-08 14:49:52
Φωτογραφία για Διοίκηση και… άσπρη μέρα στον Παναθηναϊκό
Μετά από μακρά διοικητική... αστάθεια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέκτησε νέο 20μελές συμβούλιο, το οποίο συγκροτηθεί σε σώμα την Τετάρτη - Αναδίπλωση Βγενόπουλου στην υπόθεση της ΓΗΠΕΛ και ενωτικό μήνυμα υπέρ Αλαφούζου.

Διοικητικό συμβούλιο απέκτησε μετά από περίπου ένα χρόνο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το νέο 20μελές Δ.Σ. της ΠΑΕ αποτελείται από τους Ιωάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Γόντικα, Στράτο Σωπήλη, Κώστα Ελευθεράκη, Βασίλη Κωνσταντίνου, Γιάννη Παναγιωτίδη, Παύλο Τσίμα, Δημήτρη Βερβεσό, Γιάννη Ηρειώτη, Χρήστο Παναγόπουλο, Αριστείδη Καμάρα, Δημήτρη Μαρκόγιαννη, Δημήτρη Γούναρη, Δημήτρη Δομάζο, Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργο Λιβέρη, Λεωνίδα Πολέμη, Σάββα Παπαδόπουλο, Κώστα Κροκίδα ένα μέλος του Ερασιτέχνη, που πιθανότατα θα είναι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Στην αρχή τα μέλη ήταν 18 και οι μικρομέτοχοι Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας, μπήκαν με κλήρωση στο τέλος. Ενδιαφέρον εκδήλωσαν 8 άτομα.


Σε ότι αφορά στο θέμα της εξουσιοδότησης, ο Ανδρέας Βγενόπουλος διάβασε λίγο μετά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης την επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη που έδωσε στον Γιάννη Αλαφούζο για να ψηφίσει τα νέα μέλη του Δ.Σ. και με την οποία αναλαμβάνει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ αν όλα πάνε καλά τους επόμενους μήνες.

«Ελπίζω να είναι επιτυχής η προσπάθειά σας. Αν σε δέκα μήνες από τώρα πάνε όλα καλά. Θα μεταβιβάσω τις μετοχές μου κι θ’ αναλάβω τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ», έγραφε στην επιστολή του μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είπε: «Μοναδικός στόχος μας είναι η διάσωση του Παναθηναϊκού. Αν δεν επιτευχθεί οι συνέπειες θα είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτά που βιώνουμε τώρα. Το μοντέλο της πολυμετοχικότητας λειτουργεί σε πολλές χώρες. Μοναδικός στόχος είναι η διάσωση του Παναθηναϊκού. Αν δεν γίνει οι συνέπειες θα είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που υπάρχουν τώρα. Υπάρχει ένας αριθμός επιχειρηματιών που έχουν δεσμευτεί να βοηθήσουν άμεσα. Τα χρήματα είναι 4 εκατ. ευρώ. Κάνουμε μια προσπάθεια διάσωσης. Εμείς δεν έχουν εκτεθεί στα εσωτερικά προβλήματα των προηγούμενων χρόνων».

Αναφορικά με το δεύτερο θέμα, αυτό της λογοδοσίας του Γιάννη Βαρδινογιάννη για το θέμα της ΓΗΠΕΛ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε… αναδίπλωση, τονίζοντας ότι «Αν πάρει τις εγγυήσεις ο Αλαφούζος, από μέρους μου θα δοθεί τέλος. Δεν υπάρχει διάθεση για αντιδικία».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης ο Γιάννης Αλαφούζος παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, κατά τη διάρκεια των οποίων τόνισε «Εμείς θα βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από τη δύσκολη θέση».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τον Ιούνιο θα έχει συσταθεί το σωματείο λαϊκής βάσης στον Παναθηναϊκό, προκειμένου οι οπαδοί των «πρασίνων» να μπορέσουν να γραφτούν μέλη. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν τις επόμενες εβδομάδες θα τρέξει διαφημιστική καμπάνια τόσο σε ραδιόφωνο, όσο και σε τηλεόραση. 

onsports.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αντώνη…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αντώνη…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ