2015-09-29 19:19:10
Φωτογραφία για «ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ»
Η περσινή σεζόν δεν ήταν και η... καλύτερη δυνατή για τις αγγλικές ομάδες στη διοργάνωση του Champions League, καθώς αποκλείστηκαν νωρίς από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση μίλησε και ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος τόνισε πως την περσινή αγωνιστική περίοδο, οι αγγλικές ομάδες ήταν... άτυχες.

Συγκεκριμένα, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Γερμανός διεθνής τόνισε πως οι αγγλικές ομάδες φέτος θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση, καθώς διαθέτουν καλό ρόστερ.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Οζίλ:

«Πιστεύω πως υπήρχε πολύ ατυχία την περσινή χρονιά. Αν κοιτάξεις τις αγγλικές ομάδες, θα διαπιστώσεις πως είναι δυνατές. Έχουν πολλούς ποδοσφαιριστές στα ρόστερ τους με ποιότητα. Στα νοκ άουτ παιχνίδια, ένα εκτός έδρας γκολ μπορεί να ορίσει την πρόκριση, όπως μ’ εμάς πέρσι κόντρα στη Μονακό. Δεν είχαμε τύχη. Πιστεύω θα είναι διαφορετικά φέτος και οι αγγλικές ομάδες θα προχωρήσουν στη διοργάνωση».

Αναφορικά με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ:

«Οι ήττες πάντα αφυπνίζουν την ομάδα και ο στόχος μας φέτος είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Τα πάντα είναι πιθανά και αυτό θέλουμε να αποδείξουμε αυτή τη χρονιά. Με λίγη τύχη μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ