2015-09-30 21:32:11
Φωτογραφία για Η ΤΡΟΜΕΡΗ... ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!
Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ένας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στον θρίαμβο επί της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» και… "τρέλανε" ακόμα και τους Άγγλους speaker!

Πράγματα και θαύματα έκανε ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο. Όλοι οι παίκτες του Σίλβα ήταν εξαιρετικοί και για αυτό ο νταμπλούχος Ελλάδας… ταπείνωσε την Άρσεναλ μέσα στο σπίτι της!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έκαναν τη... διαφορά, όμως, ήταν ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει αναδείχθηκε κορυφαίος της αναμέτρησης κι όχι μόνο από τους φιλάθλους ή τους εκπροσώπους του Τύπου. Τον τίτλο αυτό του τον απέδωσε η UEFA!

Το κορυφαίο όλων, όμως, ήταν πως και οι Άγγλοι σχολιαστές… έπαθαν πλάκα από το ταλέντο του διεθνή χαφ των ερυθρόλευκων. Είναι ενδεικτικό πως οι φυσικοθεραπευτές και οι φροντιστές του Ολυμπιακού έβλεπαν τον αγώνα από τα αποδυτήρια, όπου υπήρχε τηλεόραση που έδειχνε το ματς με αγγλική περιγραφή φυσικά.

«Η Άρσεναλ δεν μπορεί να συναγωνιστεί το παιχνίδι του Φορτούνη…», ήταν μια από τις χαρακτηριστικότερες ατάκες που ειπώθηκε, για τον παίκτη του Ολυμπιακού που… τρέλανε τους Άγγλους!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ