2012-05-08 16:53:08
Φωτογραφία για Συνέχεια στην κόντρα Παπαρίζου-Μαυρίδη
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα και τώρα τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω της για το πώς θα απαντήσει τελικά στον… πόλεμο εξωδίκων που της έχει κηρύξει ο πρώην σύντροφός της Τ. Μαυρίδη. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, δείχνει τώρα να έχει πολλά πράγματα που το χωρίζουν. Δεν είναι μόνο το σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί, αλλά και μια εταιρεία στην οποία ο Τόνι έχει κάποια ποσοστά. Σύμφωνα με πληροφορίες  μάλιστα της Μεσημεριανής Μελέτης την Έλενα και τον Τόνι τους χωρίζει επίσης και μια χρηματική διαφορά που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια είχε ζητήσει να συναντηθούν σε ουδέτερο έδαφος, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να μοιράσουν δίκαια την κοινή τους περιουσία.

Η πλευρά του Τόνι πάλι εστιάζει σε δύο βασικά ζητήματα που σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τόνι Μαυρίδη είναι πολύ σημαντικά. Λέει λοιπόν ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία της Έλενας Παπαρίζου στον λογιστικό έλεγχο της εταιρείας και θεωρεί ότι η τακτική της τραγουδίστριας είναι προσχηματική.


Η Έλενα θεωρεί απίθανο να βρίσκεται στη Σουηδία και από αυτή την απόσταση να ελέγχει τα όσα αφορούν τις διαφορές που έχει με τον πρώην σύντροφό της. Υποστηρίζει ότι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της επέτρεπαν να βρίσκεται στην Ελλάδα για να απαντήσει στα εξώδικα που της έστελνε ο Τόνι και θεωρεί ότι ο πρώην σύντροφός της έπρεπε να το είχε σεβαστεί και να μην είχε τραβήξει το σχοινί.

Όπως υποστηρίζει στο περιβάλλον της θέλει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης και προσωπική επαφή με έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζει σχέση ζωής.

Πάντως τώρα που επέστρεψε στην Ελλάδα σκοπεύει να συναντηθεί με τον δικηγόρο και το λογιστή της και να απαντήσει δυναμικά σε όσα της προσάπτει ο πρώην της.

Αγκάθι επίσης θεωρείται ο όρος που υπάρχει στο καταστατικό της εταιρείας τους και ορίζει ότι σε περίπτωση που τα… «σπάσουν» θα πρέπει να οριστεί διαιτησία για να λύσει τις διαφορές.

Ο Τόνι έχει ορίσει διαιτητή, όμως η Έλενα θα το κάνει αυτό σήμερα και σύντομα θα τον ενημερώσει και για τα οικονομικά.

Το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση είναι ακόμα άγνωστο. Οι δύο πλευρές πολύ πιθανόν να μην καταφέρουν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και τελικά να καταλήξουν στα δικαστήρια.​

πηγή:greek-radar.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ