2012-05-08 16:49:42
Φωτογραφία για ΠΑΣΚΟΥΑΛ: ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ...
Ο προπονητής τυης Μπαρτσελόνα, αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Final4 της Κωνσταντινούπολης, Τσάβι Πασκουάλ, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του, δεν πάει στην Πόλη για τουρισμό, αλλά μόνο για να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και να σηκώσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας.

Ο Καταλανός τεχνικός παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο "Palau Blaugrana" και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την παρουσία της ομάδας του στην τελική φάση του 2012 (11-13/5).

«Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο, η Ευρωλίγκα είναι η κορυφή» εξήγησε αρχικά, δίνοντας το στίγμα, ενώ συνέχισε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, πριν συνοψίσουμε μέσα σε μία εβδομάδα τους κόπους μίας χρονιάς και το ζούμε με χαρά. Φτάνουμε στο Final Four σε καλή στιγμή για εμάς. Είμαστε καλά, για να παίξουμε στον κρίσιμο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Θα είμαστε έτοιμοι και θα δούμε τι θα γίνει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Για να είσαι στα 3 απ' τα τελευταία 4 Final Fours (2009 & 2010), σημαίνει ότι το αξίζεις. Είναι ο στόχος της χρονιάς και θα είναι περίεργα να μη τα καταφέρεις», ενώ, κάνοντας λόγο για την πίεση σε ένα Final Four, εξήγησε:


«Η πίεση είναι πάντα μεγάλη για την ομάδα, δεν πάμε στην Κωνσταντινούπολη για τουρισμό, πάμε για να νικήσουμε».

Ο 39χρονος επισήμανε επίσης...

«Το σημαντικό είναι να μη χάσεις την ταυτότητά του, το δρόμο σου, γιατί είναι εύκολο να αποπροσανατολιστείς. Έχουμε το μυαλό μας μόνο στον Ολυμπιακό, ξεχνώντας τα προγνωστικά και σκεπτόμενοι μόνο πώς θα ελέγξουμε τον ημιτελικό. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον ενθουσιασμό να μας παρασύρει. Τα πρώτα λεπτά είναι κρίσιμα σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Είναι σημανρικό να κάνει καλή εκκίνηση, αφού στη συνέχεια είναι δύσκολο να ανακάμψεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ