2012-05-08 17:01:57
Φωτογραφία για Παρουσίασε τις νέες εντός έδρας φανέλες η Άρσεναλ
Δείτε τις εμφανίσεις που θα φοράει η Άρσεναλ την επόμενη χρονιά και τις διαφορές που έχουν από τις φετινές 

Τις εμφανίσεις της Άρσεναλ της επόμενης χρονιάς έβγαλε στη δημοσιότητα ο σύλλογος.

Οι "κανονιέρηδες" επέλεξαν τέσσερις ποδοσφαιριστές τους και παρουσίασαν τις εντός έδρας εμφανίσεις τους για τη σεζόν 2012/13.

Αρχικά σε σχέση με τις φετινές φανέλες των Λονδρέζων οι διαφορές είναι πολλές και σημαντικές. Μπορεί το κόκκινο να έχει και πάλι τον πρώτο λόγο, τα μανίκια να είναι ξανά λευκά και ο χορηγός (Fly Emirates) να έχουν παραμείνει, αλλά είναι και αρκετά αυτά που έχουν αλλάξει.

Στις εμφανίσεις της επόμενης χρονιάς ο γιακάς δε θα είναι κόκκινος, αλλά σκούρος μπλε. Το ίδιο χρώμα θα υπάρχει και στα μανίκια, τα οποία ακριβώς πιο πάνω θα έχουν μία κόκκινη γραμμή, ενώ στις φετινές εμφανίσεις τα μανίκια ήταν λευκά ως επί το πλείστον.

Πάντως, η σημαντικότερη διαφορά είναι στο σήμα της ομάδας. Από την επόμενη χρονιά το σήμα του συλλόγου θα είναι και πάλι αυτό που είχαμε συνηθίσει. Άλλωστε ο λόγος για τον οποίο στις φετινές εμφανίσεις το σήμα του συλλόγου ήταν πιο επιβλητικό και το περιέβαλλαν δάφνες οφείλεται στη συμπλήρωση των 125 χρόνων από την ίδρυσή του.


Όσον αφορά στην παρουσίαση, αυτό που αξίζει να σχολιαστεί είναι πως στην τετράδα των παικτών που έχουν επιλεγεί είναι και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι (σ.σ. οι άλλοι είναι οι Τόμας Βερμάλεν, Θίο Γουόλκοτ και Τζακ Γουίλσιρ). Για τον Ολλανδό έχουν ακουστεί πολλά αναφορικά με το μέλλον του στην Άρσεναλ, αλλά ίσως η παρουσία του στο συγκεκριμένο γεγονός είναι προάγγελος και της παραμονής του στον σύλλογο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ