2012-05-08 16:59:25
Φωτογραφία για Σαν πατέρας με γιο Ζοτς και Μήτσος
Για το Final Four της Πόλης, την πορεία του με τον Παναθηναϊκό αλλά και τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο spor.tr.msn.com ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είμαστε σαν πατέρας-γιος. Ο Ομπράντοβιτς είναι άξιος σεβασμού. Ένας ειλικρινής άνθρωπος. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί του. Και σαν άνθρωπος, όμως, είναι πολύ αξιόλογος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό»

«Ο Ομπράντοβιτς ξέρει περισσότερα από όλους μας. Αν η ομάδα δεν παίζει καλά ξέρει τι να κάνει. Οπότε καμιά φορά τα νεύρα είναι φυσιολογικά. Είναι πολύ ήσυχος έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος, ήρεμος».

Για το νούμερο 13 στη φανέλα του: «Αυτός δεν είναι ο λόγος που φοράω αυτόν τον αριθμό. Παρόλα αυτά οι οπαδοί μας είναι σημαντικοί για εμάς. Παίζουμε για να τους ευχαριστήσουμε. Φυσικά, κάθε μέρα παίζουμε και για τους εαυτούς μας και χρειαζόμαστε και την υποστήριξή τους σε κάθε αγώνα. Μας δίνουν ενέργεια. Μέχρι στιγμής, όλα έχουν πάει κατ’ ευχήν και οι φίλαθλοι είναι χαρούμενοι με τους τίτλους που έχουμε κατακτήσει».


Για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό: «Φυσικά υπάρχει έξτρα κίνητρο όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Τα ματς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι πολύ σημαντικά. Πάντα θέλουμε τη νίκη, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Μου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Μερικές φορές οι οπαδοί ξεπερνούν τα όρια και αυτό είναι πολύ κακό. Από την άλλη, όλα είναι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που παίζω για αυτή την ομάδα».

Για την προσωπική του απόδοση: «Το πιο σημαντικό για μένα είναι κερδίζει η ομάδα πρωταθλήματα. Δεν σκέφτομαι το βραβείο του MVP, αλλά πως θα βγούμε πρωταθλητές και θα κατακτήσουμε τρόπαια».

Για τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Ιμπραΐμ Κουτλουάι: «Ο Ίμπο έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Ελλάδα και είναι φίλος μου. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Περάσαμε πολύ καλά μαζί. Τον είδα στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Ένας πολύ καλός άνθρωπος και είμαι χαρούμενος για αυτόν».

Για την πόλη που διοργανώνει το Final Four την Κωνσταντινούπολη: «Αγαπώ την Κωνσταντινούπολη. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Περιμένω να γίνουν ποιοτικά παιχνίδια. Ελπίζω να διασκεδάσουν όσοι τα παρακολουθήσουν».

Για την γενέτειρά του, Καστοριά σε σύγκριση με την Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη:«Προτιμώ την Καστοριά. Όλες, όμως, είναι όμορφες πόλεις να ζει κανείς».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ