2012-05-08 18:09:37
Φωτογραφία για ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Διατεθειμένος να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και να κάνει μία πολύ καλή σεζόν του χρόνου είναι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Σήφης Δασκαλάκης.

Μετρώντας μόλις μία συμμετοχή φέτος, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πιερικό, ο Κρητικός γκολκίπερ συνεχίζει να δουλεύει όσο πιο σκληρά μπορεί και περιμένει μία σαφώς καλύτερη χρονιά για εκείνον την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αφού θέλει πολύ να πετύχει στον Ολυμπιακό.

Στόχος του είναι να πάρει πιο πολλά ματς και να κάνει καλές εμφανίσεις, ώστε να πείσει πως αξίζει ν' αγωνίζεται σαφώς περισσότερο με την ερυθρόλευκη. Όπως προκύπτει από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, ο ίδιος έχει πλήρη άγνοια για τις πληροφορίες που τον θέλουν ν' αποχωρεί από τν Ολυμπιακό και ενώ δεσμεύεται από συμβόλαιο.

Μάλιστα όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του παίκτη στο Λιμάνι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον ίδιο και την δουλειά που κάνει στις προπονήσεις και εξακολουθούν να υπολογίζουν σε αυτόν. Όσο περνούν οι μέρες πάντως τόσο ενισχύεται το σενάριο ο Δασκαλάκης να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, ώστε να μπορεί να έχει αρκετές συμμετοχές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φήμες για Μαρκεζίνη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φήμες για Μαρκεζίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ