2012-05-08 19:15:02
Φωτογραφία για Αρνητικά θα απαντήσει στο τελεσίγραφο Τσίπρα ο Α. Σαμαράς
Την συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΝΔ συγκαλεί στις 12 το μεσημέρι αύριο ο Αντώνης Σαμαράς Στόχος του Προέδρου της ΝΔ είναι να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα πριν από την συνάντηση που θα έχουν, για τα όρους και τα προαπαιτούμενα που έθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την διερευνητική εντολή που πήρε από τον Κάρολο Παπούλια.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να τονίσει πως «τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» θα προσθέσει ότι σε αυτές τις ώρες θα πρέπει πάνω απ όλα να βάλουμε «το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό». Παράλληλα θα απαντήσει αρνητικά και στο τελεσίγραφο που έθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που τον κάλεσε να έχει στείλει μέχρι αύριο επιστολή στην Ε.Ε. στην οποία θα τονίζει ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές του. «Τέτοιες ώρες προέχει η σωτηρία της χώρας. Δεν χωρούν τελεσίγραφα», κυκλοφορούν συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με πληροφορίες θα καλέσει τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει στην δημοσιότητα το κυβερνητικό του πρόγραμμα και να απαντήσει στους πολίτες με ποιον τρόπο θα μπορέσει να βγάλει την χώρα από την κρίση. Ωστόσο στην Συγγρού ετοιμάζονται για επαναληπτικές εκλογές καθώς εκτιμούν ότι δεν θα τελεσφορήσουν οι διερευνητικές εντολές, αφήνουν μία χαραμάδα ανοιχτή όμως στην σύσκεψη των πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μήπως εκεί προκύψει μία λύση συνεργασίας.

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκότωσαν δελφίνια με ηρωίνη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σκότωσαν δελφίνια με ηρωίνη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ