2012-05-08 20:00:03
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Κροκόδειλος κατασπάραξε γυναίκα στο Ζιμπάμπουε
Η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια του γιου της Η 33χρονη Jestina Mutare, είχε πάει για ψάρεμα μαζί με τον έφηβο γιό της, κοντά στη κατοικία τους στο Ζιμπάμπουε, όταν ξαφνικά ένας τεράστιος κροκόδειλος όρμησε πάνω της και τη παρέσυρε στο ποτάμι.

Ο 17χρονος γιός της, παρακολουθούσε με τρόμο, καθώς το ερπετό επιτίθετο στη μητέρα του, σε ένα φράγμα κατά μήκος του ποταμού Nyazvidzi κοντά στη πόλη της Γκούτου.

Έτρεξε αμέσως να ειδοποιήσει την υπόλοιπη οικογένεια και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν παρευρεθεί στη περιοχή δεκάδες ντόπιοι. Οι χωρικοί κατάφεραν να φοβίσουν το κροκόδειλο, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας επιβεβαίωσε πως μέρη του σώματος της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν αργότερα σε θαλάσσιο ρεύμα, κοντά στη περιοχή της επίθεσης.

Οι τοπικές αρχές έχουν προειδοποιήσει ουκ ολίγες φορές τους ντόπιους για την επικινδυνότητα των συγκεκριμένων ερπετών, τα οποία ζουν στο γλυκό νερό των ποταμών της Αφρικής.

Οι κροκόδειλοι μπορούν να περνούν τελείως απαρατήρητοι και πολλές φορές επιπλέουν ακίνητοι στην επιφάνεια των υδάτων. Ωστόσο, όταν αποφασίσουν να επιτεθούν, ορμούν πολύ γρήγορα, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο διαφυγής για το θύμα τους.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ