2012-05-08 20:56:11
Φωτογραφία για Μένουν με νέα μείωση!
Το deal με τους Ρώσους χάλασε πριν αρχίσει και σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, έστω και με νέες μειώσεις!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πίεσε επανειλημμένως να λάβει μία απάντηση για το ιδιοκτησιακό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δε θα περιμένει πολύ ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό! Απλώς θα πέσει νέο... μαχαίρι στα συμβόλαια προκειμένου να υπάρχει εναρμόνιση με τα νέα δεδομένα της οικονομικής κρίσης στη χώρα.

Είναι το θέμα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό περισσότερο κι απ' τη συμμετοχή του στο Final Four της Ευρωλίγκας κι έχει προκαλέσει ανησυχία εδώ κι αρκετούς μήνες. Σύντομα όλα θα πάρουν ένα τέλος, αφού Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος αναμένεται έπειτα το F4 ή το αργότερο έπειτα τους Τελικούς της Α1 να ενημερώσουν επισήμως άπαντες στην ομάδα πως δεν αποχωρούν. Τουλάχιστον ακόμα.


Σημείο-«κλειδί» οι νέες μειώσεις του σχεδόν 40% στα συμβόλαια όλων, μηδενός εξαιρουμένου, που σημαίνει πως θα έχει ενδιαφέρον η στάση των Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη, που... γλίτωσαν το καλοκαίρι του 2011. Ο «Ζοτς» μόλις χθες (7/5) τόνισε πως θα ήταν δίπλα τους ό,τι κι αν αποφασίσουν, οπότε σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.

Η μείωση κρίνεται επιβεβλημένη, αφού τόσα χρόνια η ΚΑΕ είναι ζημιογόνα, κάτι που δυσκόλευε εξ αρχής την υπόθεση μεταβίβασής της. Η τιμή πώλησης έχει οριστεί στα €10.000.000, ποσό που δύσκολα θα διαθέσει Έλληνας επιχειρηματίας ακόμα και για την αγορά της πιο πετυχημένης ομάδας. Κάτι που σημαίνει πως μόνο απ' το εξωτερικό θα σκεφτόταν κανείς να κάνει κίνηση, όπως συνέβη, έστω και για λίγο, με τους Ρώσους. Οι πρώτες συζητήσεις δεν προχώρησαν και το deal ναυάγησε εν τη γεννέσι του. Ραντεβού στην Πόλη δεν θα υπάρξει αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα... χαθεί!

Η εξέλιξη αυτή θα διατηρήσει ως έχει τον ρόλο των αδερφών Γιαννακόπουλου, που ούτως ή άλλως ποτέ δεν άφησαν την ομάδα μόνη, ενώ ο μάνατζερ της ομάδος, Μάνος Παπαδόπουλος - που ούτως ή άλλως μαζί με τον Θανάση Γιαννακόπουλο τρέχει διοικητικά το τριφύλλι - προορίζεται για περισσότερο ενεργό ρόλο.

Όλα αυτά σε μία νέα σελίδα της ίδια εποχής του Παναθηναϊκού, που πήρε παράταση ζωής. Το βασικό ερώτημα είναι σε ποιο σημείο θα φτάσει η μείωση και αν η ομάδα θα παραμείνει ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκα. Από τις «απαντήσεις» θα εξαρτηθεί και το αν η επόμενη μέρα θα βρει το δίδυμο της επιτυχίας Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη στο τριφύλλι καθώς τα συμβόλαια των υπολοίπωναθλητών δεν κρίνονται απαγορευτικά για τη διατήρηση μιας ισχυρής βάσης. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Ζοτς τελειώνει, ενώ ο Παναθηναϊκός διατηρεί οψιόν ανανέωσης για τον Διαμαντίδη με ποσό όμως που φτάνει τα 2 εκ. ευρώ Η ουσία πάντως είναι ότι με τον έναν ή τον άλλον, τρόπο ο μπασκετικός Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να υφίσταται με οικονομκούς εγγυητές τους αδελφούς Γιαννακόπουλους. Το ύψος του μπάτζετ και η μείωση θα καθορίσουν αν αυτό θα είναι το τελευταίο φάιναλ φορ, όπως δήλωσε μόλις την Δευτέρα ο Ομπράντοβιτς...

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ