2012-05-08 20:59:56
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΕΜΕΡΙ ΓΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ
Την είδηση ότι η Σπαρτάκ Μόσχας θα είναι ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας επιβεβαίωσε ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό για την διαδοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βάσκος τεχνικός όπως επιβεβαίωσε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και την Σπαρτάκ Μόσχας με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών με ετήσιες απολαβές 2,5 εκατ. ευρώ. «Η πρόταση της Σπαρτάκ ήταν η πιο ενδιαφέρουσα σε σχέση με τις άλλες δύο που είχα από την Ρωσία, στην οποία το ποδόσφαιρο προοδεύει με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό. Υπάρξαν επίσης επαφές με ομάδες από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Πορτογαλία» ήταν το σχόλιο του Έμερι στην «Las Provincias», για να προσθέσει:.

«Ενας ακόμα ισπανός προπονητής (σ.σ. Χουάντε Ράμος) έχει ήδη δουλέψει στην Ρωσία, οπότε η εμπειρία που θα έχω θα είναι θετική σε επίπεδο επαγγελματισμού. Επίσης, οι Βαλερί Κάρπιν και Ντμίτρι Ποπόφ που τους ξέρω από την παρουσία τους στην Ισπανία βρίσκονται ήδη στον σύλλογο» πρόσθεσε ο 40χρονος τεχνικός ξεκαθαρίζοντας επίσης ότι «δεν φοβάμαι το κρύο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ