2015-10-11 19:08:04
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ... «ΜΠΑΜ» ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Ο ΚΛΟΠ!
Ακόμα δεν έχει... κάτσει καλά-καλά στον πάγκο της Λίβερπουλ, αλλά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ποδοσφαιριστές που έχει ήδη στο στόχαστρό του ο Γιούργκεν Κλοπ, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Γερμανός τεχνικός αποτελεί τον αντικαταστάτη του Μπρένταν Ρότζερς, με ελπίδα όλων των οπαδών της ομάδας, να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα διεκδικεί τίτλους.

Ένας από τους παίκτες που, σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, βρίσκεται στο μυαλό του Κλοπ, είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός της Ευρώπης αυτή την περίοδο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μάλιστα, αναφέρεται πως η Λίβερπουλ σε περίπτωση που κινηθεί για τον Πολωνό επιθετικό, είναι διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα και 40 εκατ. λίρες στην Μπάγερν Μονάχου για την απόκτησή του.

Να θυμίσουμε ότι ο Λεβαντόφσκι ήταν παίκτης και επιλογή του Κλοπ στη Ντόρτμουντ και είναι αυτή τη στιγμή ίσως το πιο... «καυτό» όνομα στην Ευρώπη. Μάλιστα τον θέλουν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και αν καταφέρει να τον πάρει στη Λίβερπουλ ο Γερμανός τεχνικός, τότε θα πρόκειται για πραγματικό... "μπαμ"!

Πέρα από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Κλοπ φέρεται να επιθυμεί και την απόκτηση γκολκίπερ, ως αντικαταστάτη του Μινιολέ, με τους Λόρις Κάριους της Μάιντς και τον Μπερντ Λένο της Μπάγερ Λεβερκούζεν να είναι τα δύο ονόματα που έχουν ακουστεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ