2012-05-08 23:41:07
Φωτογραφία για Δεύτερος πιο πλούσιος αθλητής ο «Σούμι»!
Δεύτερος πιο πλούσιος αθλητής στον κόσμο είναι ο Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με τους Times της Κυριακής, με τον Γερμανό να έχει περιουσία 823 εκατομμύρια δολάρια!

Η Formula1 αποτελεί το πιο ακριβό άθλημα στον κόσμο και στη λίστα με τους πιο πλούσιους αθλητές δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν πιλότοι που συμμετέχουν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πρώτος όλων ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος είναι ο πιο πλούσιος του συγκεκριμένου σπορ και δεύτερος στη σχετική λίστα παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τους Times της Κυριακής, ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει περιουσία 823 εκατομμύρια δολάρια και είναι στη δεύτερη θέση πίσω από τον Αμερικανό θρύλο του γκολ, Τάιγκερ Γουντς, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 869 εκατομμύρια. Τρίτος και πολύ πιο πίσω είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας, Μάικλ Τζόρνταν, με 516 εκατομμύρια, ενώ ακολουθούν ο Ελβετός τενίστας, Ρότζερ Φέντερερ, με 316 εκατομμύρια, και ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, Ντέιβιντ Μπέκαμ, με 258 εκατομμύρια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στη σχετική λίστα συναντάμε κι άλλους πιλότους της Formula1, όμως εκτός της πρώτης 20άδας. Συγκεκριμένα, οι Φερνάντο Αλόνσο, Κίμι Ραϊκόνεν έχουν αυτή τη στιγμή από 161 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας, ενώ ο Έντι Ιρβάιν σταμάτησε στα 129, με τους Λιούις Χάμιλτον, Τζένσον Μπάτον να έχουν 89 και 85 εκατομμύρια, αντίστοιχα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ