2015-10-12 20:35:06
Φωτογραφία για Γιατί θέλουν να εξετάσουν το DNA του Karl Lagerfeld;
Ο θρύλος της μόδας, Karl Lagerfeld, σε συνέντευξή του στη βρετανική Vogue, αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- πως του έχουν ζητήσει να εξετάσουν το DNA του. Γιατί;

Η πλήρης συνέντευξη του, στην οποία ο Karl Lagerfeld μιλάει για την μόδα και όχι μόνο, δημοσιεύτηκε στο τεύχος Νοεμβρίου της βρετανικής Vogue, το οποίο κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Lagerfeld με τις πάντα καυστικές ατάκες, τον αυστηρό χαρακτήρα αλλά τη διορατική ματιά, στα 82 του χρόνια δεν έχει αποσυρθεί ακόμη από τη βιομηχανία της μόδας. Αντιθέτως βρίσκεται στο τιμόνι τριών κορυφαίων οίκων - των Channel, Fendi και του δικού του.

Ειδικότερα, βρίσκεται πίσω από τον γαλλικό οίκο Channel για παραπάνω από 30 χρόνια, ενώ έχει την επιμέλεια του ιταλικού οίκου Fendi για περισσότερο από μισό αιώνα, και σύμφωνα με τα όσα δηλώνει δεν νιώθει τη βιασύνη να εγκαταλείψει τον χώρο. Μάλιστα, τονίζει πως τα συμβόλαιά του με τους δύο οίκους είναι για μια ζωή.


Μεταξύ άλλων λέει: "Νομίζω ότι είμαι πολύ τυχερός που μπορώ να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο, σε τέλεια κατάσταση. Δεν έχω να αγωνιστώ με κανέναν. Ξέρετε ότι τα συμβόλαιά μου με Fendi και Chanel είναι για μια ζωή; Δεν αισθάνομαι καθόλου κουρασμένος. Μισώ τους 'αργούς' ανθρώπους. Απαίσιο".

Γιατί θέλουν το DNA του;

O Lagerferld, σε άλλο σημείο τις συνέντευξης, προβαίνει στην αποκάλυψη ότι του έχουν ζητήσει να εξετάσουν το DNA του, επειδή είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να ισορροπεί τόσες πολλές σημαντικές δεσμεύεις για τόσο πολύ καιρό και τόσο αποτελεσματικά. Ωστόσο, αρνήθηκε.

Karl Lagerfeld: γιατί θέλουν να εξετάσουν το DNA του;

"Μου ζητήθηκε από κάποιον να το κάνω αυτό, επειδή νομίζουν ότι δεν είμαι φυσιολογικός. Αλλά αρνήθηκα κατηγορηματικά. Τα μοναδικά κομμάτια, είναι μοναδικά κομμάτια. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ κολακευτικό, ε; Επίσης μου ζητήθηκε [σ.σ να εξετάσουν] την επιδερμίδα μου, για την περιποίηση για άνδρες, επειδή νομίζουν ότι είναι ανακατασκευασμένη. Αλλά δεν είμαι ανακατασκευασμένος. Είμαι ψεύτικος, αλλά όχι ανακατασκευασμένος".

Ποιο είναι το μυστικό του;

"Εγώ δεν τα συγχέω ποτέ στο μυαλό μου. Αυτό είναι το μυστικό της ιστορίας. Πρώτα απ' όλα εγώ προτιμώ να μην αναλύω το γιατί ή το γιατί όχι. Έχω την αίσθηση ότι όταν δουλεύω για Fendi είμαι ένα άλλο άτομο από όταν δουλεύω για Chanel ή τη δική μου γραμμή. Δεν έχω μία προσωπικότητα, έχω τρεις. Ποτέ δεν κάνω ερωτήσεις στον εαυτό μου. Προσπαθώ να βρίσκω απαντήσεις. [...] Είμαι κατά κάποιον τρόπο σαν μια μηχανή. Έχω διακόπτες που αναβοσβήνουν, αυτό είναι αλήθεια".

Πάντως ανεξαρτήτως των δεξιοτήτων του πολυμήχανου Karl Lagerferld που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να διαπρέψει σε αυτόν τον χώρο, ας σημειώσουμε πως είναι γόνος ιδιαίτερα εύπορης οικογένειας βιομηχάνων. Το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει με όλες τις ανέσεις, είναι κάτι που δεν το έκρυψε ποτέ, αλλά αντιθέτως το έχει τονίσει πολλάκις καθώς είναι λάτρης της πολυτέλειας.

Αν και του αξίζουν πολλά μπράβο που στα 82 του συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από τρεις οίκους, από την άλλη η δυνατότητα πρόσβασης στην πολυτέλεια του έχει ανοίξει την πόρτα για μια ζωή χωρίς οικονομικούς και συναφείς προβληματισμούς. Έτσι, μπόρεσε και πιο εύκολα να καταλήξει και στο παρακάτω αγαπημένο του μότο: "Μια μικρή αίσθηση του χιούμορ και λίγη ασέβεια. Αυτά χρειάζεται ένας θρύλος για να επιβιώσει".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ