2012-05-09 00:18:18
Φωτογραφία για Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια : Τετάρτη 9/5
Γενικό προφίλ

Μια μέρα με έντονα γήινα χαρακτηριστικά, δηλαδή με έμφαση σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Η παρουσία του Ερμή στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο πρακτικά αλλά ίσως χωρίς τόση ταχύτητα. Στα επαγγελματικά ίσως κάποιες ιδέες λύσουν έναν «γόρδιο» δεσμό. Η Σελήνη στο Αιγόκερω βοηθά σε θέματα καριέρας και προσθέτει ψήγματα υπευθυνότητας.

ΚΡΙΟΣ

Συγκροτημένη σκέψη, καθαρές κινήσεις, πειθαρχημένη δουλειά και η επιτυχία θα είναι δική σας μην ξεχνάτε όμως ότι έχετε ακόμα πολλά να δώσετε, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Αισθηματικά, οι εξελίξεις σας προλαβαίνουν και σας βγάζουν από τη δυσμενή θέση ενώ, ακούγοντας το ταίρι σας, βελτιώνεστε και εσείς. Οι γεννημένοι το 1980, μην περιμένετε την πρώτη κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, το Δία επίσης και τη Σελήνη στον Αιγόκερω η μέρα είναι γεμάτη με τα χρώματα της επιτυχίας. Παρότι νομίζετε πως ώρες-ώρες κολλάτε, αυτό δεν είναι αλήθεια διότι στην παρούσα φάση το μυαλό σας μπορεί να βρει πιο πρακτικές λύσεις απ' ό, τι συνήθως. Αισθηματικά, στηριζόμενοι στο παρελθόν, θα έχετε ένα καλό μέλλον. Οι γεννημένοι το 1977, μην στηρίζεστε στους άλλους.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τύχη είναι με το μέρος σας όσον αφορά θέματα εργασίας και ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με τεχνολογία ή πρωτοποριακές μεθόδους. Η παρουσία του Ερμή στον 12ο οίκο σας βοηθά να ανασύρετε «μνήμες» και να δείτε πως έχετε επιβιώσει ακόμα και σε πιο δύσκολες εποχές. Αισθηματικά, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να πιστέψει στον έρωτα. Οι γεννημένοι το 1965, ρυθμίστε κάποιες εκκρεμότητες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 7ο οίκο σας καθιστά πιο υπευθύνους. Κάποιες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε μέσα σας την γνώμη που είχατε για κάποια άτομα και να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Δείξτε συνέπεια στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Αισθηματικά, συμπεριφερθείτε στο ταίρι σας με τρυφερότητα. Οι γεννημένοι το 1982 ίσως χρειαστεί να τρέξετε κάποιες υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο οίκο είναι για εσάς μια καλή ευκαιρία να στραφείτε μέσα σας και να κάνετε την προσωπική σας αυτοκριτική. Πρέπει να βλέπετε τα πράγματα ρεαλιστικά. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης γιατί ο τρόπος που χρησιμοποιείτε δεν λειτούργει. Κάποιο τηλεφώνημα ή μήνυμα αφήνει υποσχέσεις. Οι γεννημένοι το 1990, πιστέψτε περισσότερο στους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα εφαλτήριο για να δείτε τα πράγματα κάπως διαφορετικά. Η ζωή σας οδεύει από το καλό στο καλύτερο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δική σας ψυχική ευφορία. Αισθηματικά, πατάτε πιο καλά στα πόδια σας, αφού ο Άρης στο ζώδιό σας τονίζει την αυτοπεποίθηση σας. Μην αδιαφορείτε για το αύριο. Οι γεννημένοι το 1977, μην κάνετε του κεφαλιού σας.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία του Άρη στον 12ο οίκο και της Σελήνης στον Αιγόκερω κάπου σας προβληματίζει. Στα αισθηματικά, ίσως η οπτική που έχετε να μην είναι αντικειμενική μιας και βλέπετε τα πράγματα λιγάκι απαισιόδοξα. Η θετική σκέψη είναι ο οδηγός προς την επιτυχία. Επαγγελματικά, βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου μπροστά σας ξανοίγονται πολλές ευκαιρίες. Οι γεννημένοι το 1991, αψηφήστε τους φόβους σας στα αισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω σας εξυπηρετεί, άσχετα αν με τον Ερμή στον Ταύρο νοιώθετε πως το Σύμπαν κάπου σας σαμποτάρει. Θέματα καριέρας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή γιατί αλλιώς τα υπολογίζετε και αλλιώς θα έρθουν. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε δραστικές αλλαγές. Αισθηματικά, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Οι γεννημένοι το 1970, κάπου πρέπει να κάνετε πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 2ο οίκο σας κάνει οικονομικά ανέμελους. Τελικά ίσως λεφτά να υπάρχουν μιας και μια έκτακτη βοήθεια σας βγάζει ασπροπρόσωπους. Επαγγελματικά, ενδεχομένως να αγανακτήσετε με την χαλαρότητα κάποιων γιατί δεν θα αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους. Αισθηματικά, τώρα μπορείτε να παίξετε όπως επιθυμείτε. Οι γεννημένοι το 1962 δεχτείτε τους άλλους όπως είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας τονίζει το εγώ σας. Επαγγελματικά, περνάτε όμορφα και έχετε κατά νου πως το διαμάντι παραμένει διαμάντι, όση και λάσπη κι αν δεχτεί. Αισθηματικά, αφήστε το πάθος να σας παρασύρει. Δώστε και εσείς κάτι από τον χρόνο και το είναι σας. Οικονομικές συναλλαγές ίσως κάπου σας μπερδέψουν, χωρίς να το καταλάβετε. Οι γεννημένοι το 1993, πιστέψτε στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον 12ο οίκο και ο Ερμής στον Ταύρο σας αποσυντονίζουν. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση και ηρεμία και μην εξωθείστε στα άκρα με τις extreme εμπειρίες που «έτσι ξαφνικά» φέρνει η ζωή σας. Οικονομικά, δεν θυμάστε εγκαίρως κάποιες οφειλές και τελευταία στιγμή τρέχετε και φτάνετε. Οι γεννημένοι το 1992, κάνετε μια μεγάλη αλλαγή.

ΙΧΘYΕΣ

Αισθηματικά, αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και δώστε χώρο για πρωτοβουλία από το ταίρι σας. Μια ημέρα όπου η εικόνα σας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Το ζήτημα είναι πώς θα διαχειριστείτε τις δίκες σας ανάγκες, αφού τα θέλω των άλλων θα είναι ιδιαιτέρως επίμονα. Προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή στα οικονομικά και μην ρισκάρετε. Οι γεννημένοι το 1961, θα χρειαστεί να βιαστείτε στην λήψη μιας απόφασης.

astrology.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Howard Carter138η Επέτειος Γέννησης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Howard Carter138η Επέτειος Γέννησης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ