2012-05-09 00:14:24
Φωτογραφία για Howard Carter138η Επέτειος Γέννησης
 Ηοward Carter (Μάιος 9, 1874 - 2 Μαρτίου, 1939) ήταν Αγγλoς αρχαιολόγος και Egyptologist. Είναι ο διασημότερος αρχαιολόγος που ανακάλυψε τον τάφο του Τουταγχαμών στην  Κοιλάδα των βασιλιάδων, Luxor, Αίγυπτος.

Ο Howard Carter γεννήθηκε το 1874 στο Kensington,του Λονδίνου, ο νεώτερος γιος οκτώ παιδιών. Ο πατέρας του, Θ*Σαμuελ Carter, ήταν καλλιτέχνης. Η μητέρα του ήταν Martha Joyce (άμμοι) Carter. Θ*Θαρτερ μεγάλωσε μέσα Swaffham, σε βόρειο Θ*Νορφολκ, και δεν είχε καμία βασική εκπαίδευση. Ο πατέρας του τον εκπαίδευσε στις βασικές αρχές του σχεδίου και ζωγραφική.

Θ*Θαρτερ άρχισε την εργασία μέσα 1891, στην ηλικία 17, επιγραφές και έργα ζωγραφικής αντιγραφής μέσα Αίγυπτος. Εργάστηκε στην ανασκαφή Beni Hasan, το gravesite των πριγκήπων Μέση Αίγυπτος, γ. 2000 Π.Χ.. Αργότερα ήρθε κάτω από την κηδεμονία Θ*Ωηλληαμ Flinders Petrie.

Είναι επίσης διάσημος για την εύρεση των υπολειμμάτων του τάφου βασίλισσας Hatshepsut σε Deir EL Babri. 1899, στην ηλικία 25, Σε Carter προσφέρθηκε μια θέση εργαζόμενος για Αιγυπτιακή υπηρεσία αρχαιοτήτων, από το οποίο παραιτήθηκε ως αποτέλεσμα μιας διαφωνίας μεταξύ των αιγυπτιακών φρουρών περιοχών και μιας ομάδας μεθυσμένων γαλλικών τουριστών μέσα 1905.
ektiesthisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ