2012-05-09 00:19:23
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ... ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ!
Τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά την φιέστα του νταμπλ θα γίνουν οι όποιες κινήσεις από την διοίκηση του Ολυμπιακού για την διευθέτηση του ζητήματος επέκτασης του συμβολαίου του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Προβλέπεται μάλιστα να είναι αλυσιδωτές οι εξελίξεις στον Θρύλο σχετικά με τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης θα γιορτάσουν μπροστά στο ένθερμο λαό τους την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος και του 25ου Κυπέλλου της ιστορίας τους, καλούνται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να διευθετήσουν μια σειρά από καίρια ζητήματα που αφορούν στην... «επόμενη ημέρα».

Πέραν από το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους αρκετά ανοικτά θέματα που έχουν να κανουν με ανανεώσεις συμβολαίων, αποδεσμεύσεων και μεταγραφών.

Ένα από τα ζητήματα που είναι μείζονος σημασίας για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αφορά αυτό της επέκτασης συμβολαίου με τον Όλοφ Μέλμπεργκ,


Ο Σουηδός αμυντικός αυτά τα τρία χρόνια που βρίσκεται στον Θρύλο αποτελεί τον "βράχο" της «ερυθρόλευκης» οπισθοφυλακής και στην διοίκηση του Ολυμπιακού έχουν εκτιμήσει την προσφορά του.

Στις προθέσεις των νταμπλούχων Ελλάδας είναι να διευθετήσουν το συντομότερο δυνατόν τη εκκρεμότητα που αφορά την επέκταση συμβολαίου του Μέλμπεργκ τις ημέρες που ακολουθούν μετά την φιέστα της Τετάρτης.

Από τις πρώτες επαφές έχει διαφανεί η κοινή επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας τους, όπως φυσικά και μία διαφορά στο οικονομικό. Στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ κορυφαία στελέχη εκτιμούν ότι οι όποιες διαφορές έχουν διαπιστωθεί, θα γεφυρωθούν με αμοιβαίες υποχωρήσεις και καλή διάθεση, αφού αναγνωρίζουν ότι ο διεθνής Σουηδός ακόμη και στα 35 του αποτελεί τον στυλοβάτη της αμυντικής λειτουργίας και ότι έχει πολά ακόμη να δώσει.

Με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμφωνία σ' ένα ποσό κοντά στο ένα εκ. ευρώ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ