2015-10-15 15:21:58
Φωτογραφία για Νέο στέκι αποκτά στο Μαρούσι η «Σπιτική Κουζίνα» του Δήμου Αμαρουσίου
Νέο στέκι αποκτά στο Μαρούσι η «Σπιτική Κουζίνα» του Δήμου Αμαρουσίου Εγκαίνια: Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, ώρα 17:30, Μεσογείων 82, Μαρούσι

(όρια περιοχών Κοκκινιάς και Σωρού)

Νέο στέκι αποκτά στο Μαρούσι η «Σπιτική Κουζίνα» μετά την επιτυχημένη λειτουργία της τα δύο τελευταία χρόνια στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών.

Η δεύτερη «Σπιτική Κουζίνα» θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:30, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές της γεύσεις.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο των πρότυπων κοινωνικών δομών και υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου, η «Σπιτική Κουζίνα» από τότε που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο Μαρούσι έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους και στηρίζει σταθερά τις οικογένειες και τα νοικοκυριά της πόλης.

Η «Σπιτική Κουζίνα» με την υψηλή ποιότητα πιστοποιημένου σπιτικού φαγητού που προσφέρει σε όλους στο συμβολικό αντίτιμο των 2,70 ευρώ ανά μερίδα και τη  μεγάλη ποικιλία που διαθέτει σε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, μεσογειακών και παραδοσιακών γεύσεων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του καλού και ποιοτικού φαγητού.

Η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατοίκων ευρύτερα στην πόλη, προχώρησε στη λειτουργία ενός ακόμη σημείου εξυπηρέτησης του κοινού που επιλέγει την «Σπιτική Κουζίνα», στον οδό Μεσογείων 82, (όρια περιοχών Κοκκινιάς και Σωρού).
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ