2012-05-09 07:27:04
Φωτογραφία για Στις 17 Μαϊου ανακοινώνει προεπιλογή
Το Euro 2012 πλησιάζει και οι τεχνικοί των εθνικών ομάδων, που θα λάβουν μέρος σε αυτό, έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν τις αρχικές τους επιλογές. Τη δική του… ανακοίνωση ο Φερνάντο Σάντος πρόκειται να την κάνει σε δύο μέρη… Στις 10 Μαϊου θα κάνει γνωστούς τους Έλληνες διεθνείς παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό και επτά ημέρες αργότερα, δηλαδή, στις 17 του ίδιου μήνα, όλα τα ονόματα που θα αποτελέσουν την προεπιλογή της ομάδας.

Την επόμενη Πέμπτη στις 12:30 ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει τους 25 ποδοσφαιριστές τους οποίους θα έχει στη διάθεσή του στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδος για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Από αυτούς αργότερα θα «κόψει» δύο παίκτες, για να προκύψει η τελική αποστολή της Εθνικής.

Το πρόγραμμα

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας θα αρχίσει δύο ημέρες μετά από τη λήξη των πλέι-οφ, δηλαδή, στις 22 Μαϊου. Τότε οι ποδοσφαιριστές θα πετάξουν για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το… μοντάρισμα της ομάδας. Την 1η Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η επιστροφή της άποστολής στην Αθήνα.

Μετά από δύο ημέρες (3 Ιουνίου) όμως οι παίκτες θα δώσουν ραντεβού στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψουν για την Πολωνία.

Η Εθνική θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αυστρία. Στις 26 Μαίου θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία και στις 31 την Αρμενία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ