2012-05-09 07:19:02
Φωτογραφία για Εκτός δικαστηρίων η λύση
Τέσσερις μήνες διήρκεσε η σχέση τους κι έλαβε τέλος όταν το 44χρονο μοντέλο ανακοίνωσε στον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της ότι είναι έγκυος. Εκείνος απαίτησε από εκείνη να κάνε ιέκτρωση, αλλά εκείνη δεν συμφώνησε. Σήμερα, ο γιος της Λίντα Εβαντζελίστα είναι πέντε χρονών κι εκείνη διεκδικούσε από τον Φρανσουά-Ενρί Πινό 46.000 δολάρια τον μήνα διατροφή για το παιδί τους.

Και λίγες ώρες πριν το μοντέλο καταθέσει στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, φαίνεται πως η διαμάχη τους έλαβε τέλος ύστερα από ένα τηλεφώνημα του Πινό προς τη μητέρα του γιου του. Δεν έγινε γνωστό τι ειπώθηκε και σε τι συμφώνησαν, ούτε και στο ύψος του ποσού που θα λαμβάνει μηνιαίως η Εβαντζελίστα, αλλά σύμφωνα με πηγές, ο δισεκατομμυριούχος συμφώνησε σε αρκετά σημεία στις απαιτήσεις της.

Ο ίδιος ο Πινό μέσω των δικηγόρων του ανέφερε ότι αν και είχε σχέση μαζί της τέσσερις μήνες, είχαν βρεθεί περίπου επτά φορές και δεν την ήξερε καλά. Οπότε όταν άκουσε τα νέα της εγκυμοσύνηςδιέκοψε αμέσως τη σχέση και δεν ήθελε το παιδί. Εκείνη όμως ήταν ήδη 40 χρονών και ήταν πολύ χαρούμενη που ήταν έγκυος. Αμέσως μόλις διέκοψε με την Εβαντζελίστα, γνώρισε τη Σάλμα Χάγεκ την οποία και παντρεύτηκε το 2009. Μαζί έχουν μία κόρη, τη Βαλεντίνα που γεννήθηκε το 2007.


Η δικαστική τους διαμάχη καθυστέρησε ύστερα από θερμή παράκληση του Πινό προς την Εβαντζελίστα, όταν το 2007 η Χάγεκ περνούσε δύσκολες ώρες με την εγκυμοσύνη της και οι γιατροί τους είχαν προειδοποιήσει ότι η κόρη τους μπορεί να υπέφερε από σύνδρομο Ντάουν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ